Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου. Με την επίτευξη του γκολ οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας φωτοβολίδες και αντικείμενα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν γρήγορα για τα αποδυτήρια, το γήπεδο άδειασε και ο αγώνας διεκόπη σε βάρος της ΑΕΚ που κινδυνεύει με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών. Λίγο αργότερα με απόφαση του υφ. Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή αποφασίστηκε και η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. 

Ads

Το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 89ο λεπτό του αγώνα, όπως φαίνεται θα δώσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δείτε τη φάση αλλά και το πώς προκλήθηκε η διακοπή του αγώνα. 

Λόγω της διακοπής του ματς η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τη Football League, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου.
 
Τι δήλωσε ο Μελισσανίδης
 
«Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους της διακοπής. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμος ήταν κόσμιοι, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν είναι να σταθούμε στις εμφανίσεις της ομάδας. Ρωτήστε τους προπονητές» δήλωσε μετά τη διακοπή του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.
 
«Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να αλλάξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι είναι κόσμια η συμπεριφορά τους. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή. Δεν κρατάω τίποτα από σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν πάει άλλο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο» πρόσθεσε.

Παραδειγματική τιμωρία της ΑΕΚ ζητά ο Ολυμπιακός
 
«Εμείς επενδύουμε εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε κάθε Τετάρτη να βλέπει η Ελλάδα τον Ολυμπιακό μας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, να έχουμε μια ομάδα Champions League. Κάποιοι άλλοι λόγω καθολικής ανυπαρξίας προσπαθούν βγάζοντας άναρθρες κραυγές σε κάθε ευκαιρία να οπλίσουν τις στρατιές των οργανωμένων τους με μίσος, ώστε να απαξιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Σήμερα πάλι δεν τέλειωσε αγώνας. Ήρθε η ώρα η πολιτεία να πράξει αυτά που έχει υποσχεθεί περί της βίας και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά» καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Ads