Ολο και αυξάνονται όσο περνάνε οι μέρες τα σενάρια που θέλουν τους μετόχους να απομακρύνουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ!

Ads

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φέρονται να έχουν κατασταλάξει στην αποπομπή του Σερβοέλληνα τεχνικού και εμφανίζονται ήδη να έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τον Νίκο Κωστένογλου ή τους Σαβέσκι-Κόλα να είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για διάδοχοί του.

Εντονα δυσαρεστημένοι

Οι μέτοχοι εδώ και αρκετό καιρό προβληματίζονται με το αν θα κρατήσουν ή όχι στον πάγκο της ΑΕΚ τον Μπάγεβιτς, καθώς τον κατηγορούν για τις μέτριες ως κακές σχέσεις που διατηρεί στα αποδυτήρια με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών και τονίζουν πως δεν τους στήριξε την περίοδο που τους είχαν όλοι ως… ανύπαρκτους.

Ads

Πλέον, μετά και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, τα μέλη της μετοχικής σύνθεσης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πιστεύουν πως ο 61χρονος προπονητής δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο, πόσο μάλιστα να συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια για το νέο ξεκίνημα της ομάδας. Γι’ αυτό και εκτός των άλλων που απασχολούν την Ενωση, θέτουν και θέμα Μπάγεβιτς.

Ζήτησε να τα πει με Παππά

Εξάλλου, το κλίμα για τον Μπάγεβιτς έχει φορτιστεί αρνητικά και όλα δείχνουν πως η στάση των μετόχων προς το πρόσωπό του δεν πρόκειται να αλλάξει. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Ντούσκο επιχείρησε να συναντηθεί με τον Πέτρο Παππά, αλλά ο εκ των μεγαλομετόχων της ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμη τον… χρόνο για να τα πουν!

Κωστένογλου ή Σαβέβσκι-Κόλα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», οι μέτοχοι καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κωστένογλου, ενώ και ο ίδιος παρουσιάζεται απόλυτα θετικός να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ενώ πόντους κερδίζει και το δίδυμο Τόνι Σαβέβσκι και Χριστόφορου Κόλα…

Στάση αναμονής;

Το πότε θα δρομολογηθεί η εξέλιξη που αφορά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Οι περισσότεροι μέτοχοι εκτιμούν πως πρώτα θα πρέπει να γίνει η Γ.Σ της ΠΑΕ στις 18 Ιανουαρίου και ύστερα να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως θα πρέπει να εκδοθεί άμεσα στο διαζύγιο…

Πηγή: sportdog