Ελλείψει των διεθνών ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Παρτιζάν σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα, με τον ξανθομάλλη φορ να βρίσκει δίχτυα και να δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση. Επανεμφάνιση του Λίνο, που έδειξε σε καλή κατάσταση.

Ads

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε τον αγώνα με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Σαβίνι-Κοντρέρας κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Σνάουτσνερ αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού μπακ, ενώ απέναντί του ήταν ο Λίνο, με τον Βραζιλιάνο να παίζει για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο ύστερα από τον σοβαρό του τραυματισμό.

Βιτόλο και Μπαλάφας ήταν τα αμυντικά χαφ, σε οργανωτικό ρόλο ο Φωτάκης, ενώ Κουτσιανικούλης και Φιλομένο πήραν θέση στις πτέρυγες, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Παπάζογλου.

Γκολ και αλλαγή διαιτητή!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Θανάσης Παπάζογλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φιλομένο.

Ads

Το γρήγορο γκολ δεν βοήθησε, πάντως, τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επιβάλλει απόλυτα τον ρυθμό του, αν και σε αυτό συνετέλεσε και η αναγκαστική αλλαγή διαιτητή στο 14’. Ο Δημήτρης Καλόπουλος ανέλαβε χρέη τέταρτου διαιτητή και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με το ματς να διακόπτεται προσωρινά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Παρτιζάν είχε την καλύτερη στιγμή, με το σουτ του Γιοβάνοβιτς να σταματά στο δοκάρι στο 43’, ενώ αμέσως μετά κεφαλιά του Κουτσιανικούλη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Πολλές αλλαγές, λίγες καλές στιγμές

Στην επανάληψη, Παύλος Δερμιτζάκης και Βουκ Βάσοβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς που πήγε να παρακολουθήσει την Άντερλεχτ ελέω Ch. League, προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας τους περισσότερους από τους διαθέσιμους παίκτες τους.

Φυσικό επακόλουθο να μην υπάρχει καλός ρυθμός στο παιχνίδι, με μία κεφαλιά του Φιλομένο στο 47’ και ένα δυνατό σουτ του Παπάζογλου στο 54’ να είναι οι πιο σημαντικές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη φιλική νίκη με 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (62′ Γλύκος), Λίνο (62′ Γεωργίου), Κοντρέρας (46′ Tσιρίλο), Σαβίνι, Σνάουτσνερ (75’ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (46′ Σορλέν), Βιτόλο (46′ Γκαρσία), Φωτάκης (62′ Ίβιτς), Κουτσιανικούλης (62′ Βιεϊρίνια), Φιλομένο, Παπάζογλου (62′ Αθανασιάδης)

Παρτιζάν Βελιγραδίου: Ράντισα Ίλιτς (46′ Ραντοσάβλιεβιτς), Μίλκοβιτς, Όστοϊτς, Στάνκοβιτς, Ίλιεφ (62′ Μίλιτς), Στσέποβιτς (46′ Μπογκούνοβιτς), Σμίλιανιτς (81’ Ασκόφσκι), Λαζέφσκι (70′ Μπράσανατς), Γιοβάνοβιτς (73′ Νάστασιτς), Σάσα Ίλιτς (46′ Μπάμποβιτς), Νταβίντοφ.

Πηγή: Sportdog.gr