Πίκρα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για το αποκλεισμό του από την συνέχεια του Europa League. Μετά από 20 χρόνια αγωνίστηκε ξανά στην Ευρώπη, στον 2ο προκριματικό γύρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Ads

Ένα απίστευτο διαιτητικό λάθος σε βάρος της Κρητικής ομάδας στο 59΄ κι ενώ το σκορ ήταν 0-1, σημάδεψε το ματς. Συγκεκριμένα μία απίστευτη απόφαση από διαιτητή και βοηθό, όταν ο  Μπένσοπ γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του, ο Φιγκεϊρέδο έκλεψεβει και να έφευγε μόνος του για να σκοράρει, αλλά να υποδείχτηκε οφσάιντ! Απίστευτη απόφαση δεδομένου πως υπήρξε γύρισμα από αντίπαλο συνεπώς δεν τίθεται θέμα οφσάιντ!

Το γκολ της νίκης-πρόκρισης του Απόλλωνα σημείωσε στο 50΄ ο Νταμπό που πέρασε με μεγάλη άνεση τον Σελίμοβιτς, τράβηξε δύο αντιπάλους πάνω του και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σάλαι, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης (67′ Ναμπί), Γιαννούλης (80′ Κοροβέσης), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (67′ Σολίς), Ουές, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέδο
 
Απόλλων Λεμεσού (Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο (46′ Πίττας), Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζαλάι, Σακέτι, Ντιγκινί, Ματέι (46′ Μπένσοπ), Ντενίτς, Αγκίρε, Νταμπό (78′ Γιαννιώτας)
 
Διαιτητής: Φάμπιο Μαρέσκα (Ιταλία)
 
Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Τζόρτζιο Περέτι (Ιταλία)
 
4ος: Πιέρο Τζακομέλι (Ιταλία)

Ads

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ του αγώνα