Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στη μετακόμιση της ΑΕΚ στο νέο προπονητικό κέντρο. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, η καθυστέρηση αυτή θα είναι… σκόπιμη.

Ads

Η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην «τρέξει» τη μεταφορά της ομάδας στα Σπάτα, καθώς θεωρούν πως κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο αγωνιστικής δράσης. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θα εξετάσουν το θέμα τις επόμενες ημέρες, αφού μέλη της διοίκηση εκτιμούν πως ο Δεκέμβριος είναι η κατάλληλη περίοδος για τη μετακίνηση, ενώ όπως είναι λογικό, θα ζητηθεί και η άποψη του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός πάντως στην χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, είχε τονίσει πως αν ήταν δυνατόν, η Ένωση θα έπρεπε να τρέξει… τρεις φορές για να μπει πιο γρήγορα στο νέο της προπονητικό κέντρο.

«Το πολύ μία εβδομάδα καθυστέρηση»

Ο sportdog επικοινώνησε με τον αρχιτέκτονα του έργου Θανάση Κουρμουλή, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την τήρηση του υπάρχοντος χρονοδιαγράμματος.

Ads

«Δεν ισχύουν τα σενάρια για νέα καθυστέρηση. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο από την ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά στον sportdog και συνέχισε: «Το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί κανονικά και τέλη Οκτωβρίου η ΑΕΚ θα μπορεί βρίσκεται στα Σπάτα. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Για παράδειγμα έχω ακούσει πως στις 18 του μήνα θα υπάρξει νέα απεργία των φορτηγατζήδων.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση. Αυτή θα είναι όμως το πολύ μία εβδομάδα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως τα έργα προχωρούν κανονικά και θεωρώ πως είναι δυνατόν το έργο να τελειώσει στην ώρα του».

Πηγή: Sportdog