Για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ δεν έδωσε τη λύση στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων και το κατά πόσο αυτές θα ισχύσουν και για τις ομάδες των υπολοίπων κατηγοριών πλην Σούπερ Λίγκας, χωρίς να γνωστοποιήσει τι θα γίνει με τα play off της Football League.

Ads

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, αποφασίσθηκε η ΕΠΟ να περιμένει την απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων, στα οποία έχει προσφύγει ο ΟΦΗ, αλλά και τη γνωμοδότηση της νομικής της υπηρεσίας. Το «παρών» στο Δ.Σ. έδωσαν και οι άνθρωποι των Κρητικών, με τον πρόεδρό τους Νίκο Μαχλά να δηλώνει ότι «σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν είναι ίδια κριτήρια. Τα έσοδά μας είναι πολύ λιγότερα και δεν μπορούμε να συγκρινόμαστε με ομάδες επιπέδου Champions League».

Τη συγκεκριμένη άποψη εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, σε πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας, όμως το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να επιμείνει στη θέση του οι προϋποθέσεις αδειοδότησης να ισχύσουν και για τους συλλόγους της Football League. H ΕΠΟ πάντως φαίνεται να περιμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και κανείς δεν ξέρει τι πρόκεται να γίνει καθώς η UEFA θέλει την ελληνική ομοσπονδία να πάρει την τελική απόφαση.