Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσε άμεσα ότι συζητεί με τον 37χρονο επιχειρηματία από το Κατάρ, Οτάι Αλί Σαμάρι Φάις, ωστόσο επιβεβαίωσε επίσημα με ανακοίνωσή της ότι υπάρχουν επαφές με επενδυτικό οργανισμό προερχόμενο από τη Μέση Ανατολή, «ο οποίος μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ. Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες, κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ».

Ads

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης «χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη». Δηλώσεις για το θέμα έκανε και το μέλος της ΠΑΕ, Γιώργος Φαρλαλής δηλώνοντας στον «Sport 103» πως «μπορεί να σε πλησιάζουν 30-40 υποψήφιοι. Το θέμα έχει να κάνει με την αξιολόγηση του οποιουδήποτε επενδυτή. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και για το μέλλον του συλλόγου και πρέπει να κρίνουμε κατάλληλα. Δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε επενδυτή. Πρέπει όμως να είναι σοβαρή περίπτωση. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τη συγκεκριμένη περίπτωση».

Το θέμα σχετίζεται άμεσα με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που επίκειται και όπως επισήμανε ο κ. Φαρλαλής «δεν χρειάζεται παραφιλολογία. Το πόσο θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά της ΠΑΕ θα φανεί στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».