“Βόμβα” από τον πρόεδρο της Κορίνθιανς, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Ρονάλντο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012!

Ads

Λίγους μήνες από τότε που το “φαινόμενο” ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια (συγκεκριμένα στις 14/2), είναι πολύ πιθανό να τον ξαναδούμε εκ νέου στα γήπεδα και μάλιστα με τη φανέλα της Κορίνθιανς.

“Ο Ρονάλντο το έχει ξανασκεφτεί και θα επιστρέψει να παίζει. Δεν ξέρω αν θα παίξει δύο, τρία ή πέντε παιχνίδια, αλλά θα επιστρέψει”, τόνισε ο ισχυρός άνδρας της “Timao”, Αντρές Σάντσες, μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της βραζιλιάνικης αθλητικής εφημερίδας “Lance”.

Σύμφωνα πάντα με τον Σάντσες, ο 35χρονος πλέον Ρονάλντο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2012, στην αρχή θα αγωνιστεί μόνο σε μερικά φιλικά της Κορίνθιανς κόντρα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα, ενώ κατόπιν αναμένεται να πάρει μέρος και στο εθνικό πρωτάθλημα (Brasilerao).

Ads

Ανεξάρτητα από το αν ισχύουν αυτά που λέει ο πρόεδρος της Κορίνθιανς περί comeback του Ρονάλντο, το σίγουρο είναι ότι οι αμέτρητοι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν να αγωνίζεται στο Βραζιλία-Ρουμανία τον Ιούνιο, στο πλαίσιο προγραμματισμένου -εδώ και καιρό- φιλικού προς τιμήν του.