Σκηνές «απείρου κάλλους» εκτυλίχθηκαν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague – Σουρωτή, στο οποίο αποφασίστηκε να κάνει δεκτούς τους όρους που είχε θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανοίγοντας το δρόμο για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ads

Ωστόσο, μέχρι να συμφωνηθούν τα παραπάνω, ο Κώστας Καραπαπάς και ο Μάκης Γκαγκάτσης είχαν μια έντονη λογομαχία που κατά πάσα πιθανότητα θα είχε ακόμη πιο άσχημη συνέχεια αν δεν έμπαιναν στην μέση οι ψυχραιμότεροι.

Ο «διάλογος», σύμφωνα με το gazzetta.gr, είχε ως εξής:

Καραπαπάς: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες, τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν όλοι ποιος είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχτείς θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους».

Ads

Γκαγκάτσης: «Εσύ με ποιό δικαίωμα είσαι εδώ;»

Σε κάποια αποστροφή ο Κώστας Καραπαπάς του είπε: «τί λες ρε… λαθρεμποράκι;» με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του απαντά: «Τι λες ρε… έμπορε; Μιλάς και εσύ;»

«Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι» φέρεται να είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, για να πάρει την απάντηση: «Ερχομαι ρε σαπιοκοιλιά».

Καραπαπάς: «Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες».

Γκαγκάτσης: «Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο».

Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε και ο Δημήτρης Αγραφιώτης, με αναφορές σε ό,τι έγινε στην Τούμπα.

Ακολούθησε ένταση και παρενέβησαν οι Σπανός και Πιαλόγλου καθώς και όλο το συμβούλιο.