Υπερ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος τάχθηκε η πλειοψηφία των ομάδων της Superleague κατά την διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να δηλώνει και τον ΠΑΟΚ να εκφράζει ενστάσεις.

Ads

Η τηλεδιάσκεψη πάντως σημαδεύτηκε από τις βαριές εκφράσεις που εκτόξευσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», είπε αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ενώ στην επισήμανση του Μηνά Λυσάνδρου, πως απουσιάζει ο Ιβάν Σαββίδης, συνέχισε: «Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του skype, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ. Γκαγκάτσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά».

Οι εν λόγω αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος απάντησε: «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί όπως και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη, που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης».

Ads

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα» κατέληξε ο Μάκης Γκαγκάτσης.