Δυναμικά φαίνεται ότι μπαίνει στον Ολυμπιακό και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ο γνωστός επιχειρηματίας, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η χθεσινή κίνηση των στενών συνεργατών του πριν από το παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Ads

Οι Κυριακίδης και Ρογκόπουλος, οι οποίοι αναμένεται να μπουν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, επισκέφτηκαν τους παίκτες και τους έταξαν πριμ νίκης 200 χιλ. ευρώ. Μάλιστα τους είπαν: «Ερχόμαστε εκ μέρος του κ. Λαυρεντιάδη. Θα μπούμε στην ΠΑΕ και σύντομα θα είμαστε κοντά σας. Ο κ. Λαυρεντιάδης είναι καλός άνθρωπος, ενδιαφέρεται πολύ για τον Ολυμπιακό και έχει υψηλούς στόχους.

Έχει όραμα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει τη διαφορά και θα μπορεί να προχωρήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο». Η κίνηση αυτή του Λαυρεντιάδη αποδεικνύει -αν μη τι άλλο- μια διάθεση από τον επιχειρηματία να έχει ενεργή συμμετοχή και στα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας κάτι που έως τώρα δεν είχε διαφανεί. Εξάλλου, είναι η πρώτη φορά στα 17 χρόνια παρουσίας του Κόκκαλη στην προεδρία του Ολυμπιακού που άλλος παράγοντας της ομάδας τάζει πριμ στους παίκτες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έχει εκφράσει γνώμη και για το θέμα του προπονητή ψηφίζοντας Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ολοταχώς για Βαλβέρδε

Ads

Την ίδια ώρα, μετά την οριστική απώλεια του φετινού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός στρέφει πια αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Προτεραιότητα αποτελεί το θέμα του προπονητή και φυσικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες να αναφέρουν ότι δόθηκε η σχετική εντολή για να αρχίσουν άμεσα οι επαφές με τον Βάσκο τεχνικό.

Σήμερα κιόλας αναμένεται η επικοινωνία του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (ή τον μάνατζέρ του Ιμπάνιεθ), προκειμένου να κλείσουν το τελικό ραντεβού, όπου λογικά θα υπάρξει και συμφωνία. Όπως γράφαμε και χθες επιθυμία της διοίκησης είναι να τελειώσει γρήγορα το θέμα Βαλβέρδε έτσι ώστε να επέλθει πάλι κλίμα ευφορίας στην ομάδα και στον κόσμο.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και δεν υπάρξει συμφωνία με τον Βάσκο, τότε υπάρχουν κι άλλες λύσεις όπως αυτές των Γκέρετς, Χιμένεθ, Τερίμ και Τζόλα.

Επιβεβαίωση για Φερνάντεζ

Όσον αφορά τα μεταγραφικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, προκειμένου να κλείσουν άμεσα οι «τρύπες» της ομάδας και να αποφευχθούν τα λάθη της περυσινής χρονιάς. Στο θέμα του τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον για τον Ντάνιελ Φερνάντες του Ηρακλή. Ο Πορτογάλος πορτιέρο ανήκει στην Μπόχουμ και έχει ρήτρα 400 χιλ. ευρώ.

Πηγή: www.sportdog.gr