Ο διασημότερος Ιταλός εισβολέας των γηπέδων, Μάριο Φέρι, παραμένει αποκλεισμένος στο Άμπου Ντάμπι, με την αστυνομία να σταματάει την απόδραση που επιχείρησε μέσω πλοίου!

Ads

Ο επονομαζόμενος “Φάλκο” συνελήφθη από την αραβική αστυνομία λόγω της εισβολής του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σύλλογων Ίντερ-Μαζέμπε και από τότε βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ψάχνοντας μία σανίδα σωτηρίας για να βρει το δρόμο προς την πατρίδα του.

Μή έχοντας μαζί του διαβατήριο και περιμένοντας την απόφαση δικαστηρίου του Άμπου Ντάμπι αναφορικά με την ποινή του, ο… μετανιωμένος Φέρι (είχε υποσχεθεί πως θα σταματήσει αυτό το χόμπι) επιχείρησε να διαφύγει παράνομα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω πλοίου, όμως για κακή του τύχη τον εντόπισε η αστυνομία και τώρα ενδέχεται να μεγαλώσει η τιμωρία του.

Εκτός βέβαια αν πιστέψουν την εκδοχή που έδωσε ο ίδιος για το “ταξιδάκι” του, υποστηρίζοντας πως ήθελε απλά να απολαύσει την κρουαζιέρα, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο πλοίο έκανε στάσεις σε Ομάν, Υεμένη και Αίγυπτο.

Ads

Το άσχημο για αυτόν είναι ότι υπάρχει νέο ενοχοποιητικό υλικό εις βάρος του, με τον ίδιο να έχει προαναγγείλει την προσπάθεια απόδρασής του μέσω Facebook.

“Γνώρισα μία οικογένεια Ιταλών που είναι πάνω σε πλοίο και θα προσπαθήσω να ανέβω σε αυτό, αν και χρειάζεται διαβατήριο.

Πρέπει να επιστρέψω στην πατρίδα πριν την Πρωτοχρονιά επειδή βλέπω να μένω εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ελπίζω να μη με βρουν πάνω στο πλοίο, καθώς τότε θα βρεθώ μέσα σε μία θάλασσα από προβλήματα”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport24.gr