Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον στημένο αγώνα Ολυμπιακού – Βέροιας, άσκησε έφεση στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, η οποία είχε απαλλάξει τους εμπλεκόμενους «λόγω αμφιβολιών».

Ads

Υπενθυμίζεται πως τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας κατά την κατάθεσή τους ανέφεραν πως το παιχνίδι ήταν στημένο και στο ημίχρονο τους ζητήθηκε να χάσουν 3-0 από τον Ολυμπιακό, όπως και έγινε. Μετά τους Γεωργέα – Καλαϊτζίδη, και ο Αλέξανδρος Καλογέρης κατέθεσε πως το παιχνίδι ήταν στημένο. «Μπήκα στο ημίχρονο ως αλλαγή . Αντικατέστησα τον Νίκο Γεωργέα στο 49΄ και όταν ο Γεωργέας ήρθε να με αντικαταστήσει αναρωτήθηκα γιατί ήταν εκνευρισμένος, αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι. Ούτε κανείς μου είχε πει. Οπότε δεν γνώριζα τι είχε ειπωθεί στα αποδυτήρια», δήλωσε ο Αλέξανδρος Καλογέρης και πρόσθεσε:

«Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: “Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0”! Εγώ συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ πως κάτι περίεργο γινόταν. Μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια και τότε κατάλαβα».

Οι φάσεις του επίμαχου παιχνιδιού

Στην σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναφέρεται:
«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά:

Ads
  1. Της 218/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
  2. Του Γεωργίου Λαναρή, Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
  3. Του Γεωργίου Αρβανιτίδη, Προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
  4. Της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ»