Ραντεβού με τον Σωκράτη Κόκκαλη έχει προγραμματίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ads

Η συνάντηση πιθανότατα θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα περάσει την Παρασκευή (03/09) από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Οι δύο ισχυροί άνδρες του πειραϊκού συλλόγου αναμένεται να κάνουν μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Κυρίως θα αναφερθούν στην κινητικότητα που υπήρξε στις μεταγραφές. Ο Μαρινάκης ικανοποίησε κάθε επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση της ομάδας (Φουστέρ, Ουρτάδο, Πάντελιτς, ενώ έδιωξε ή δάνεισε και όλους αυτούς που δεν ήθελε.

Επίσης, ενδέχεται να πέσει στο τραπέζι και η παρουσία του Μαρινάκη στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα, αλλά και ο «φάκελος» διαιτησία. Εξάλλου είναι γνωστό πως οι Πειραιώτες είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, όπου γνώρισαν και την ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Καθόλου καλό ξεκίνημα, εν συγκρίσει και με τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.

Ads

Οι Κόκκαλης και Μαρινάκης έχουν κοινό στόχο να δουν φέτος τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στους τίτλους, κατακτώντας το νταμπλ, μετά τη νωχελική περσινή σεζόν.

Αποζημίωση 720.000 ευρώ

Το αργότερο μέχρι αύριο (03/09) αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα και του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός άσος αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα, λόγω του προβλήματος στα νευρά, και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διακόψουν το συμβόλαιό του, που έληγε κανονικά το 2013.

Ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει ως αποζημίωση το ποσό των 720.000 ευρώ για το διάστημα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και πλέον περιμένει την απάντηση του Γκαλέτι, ελπίζοντας πως ο έμπειρος άσος θα πει το «ναι».

Πάντως, όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, από τον Ολυμπιακό έχουν τη διάθεση να προτείνουν… νέα συνεργασία στον Γκαλέτι, δεδομένου ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του για μόνιμη εγκατάσταση, θέλουν να γίνει το «μάτι» του συλλόγου στη χώρα του τανγκό.

Στα γραφεία ο Ιμπαγάσα

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε χθες και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός άσος, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, συναντήθηκε με τους Σωκράτη Κομινάκη και Γιάννη Βρέντζο και διευθέτησαν κάποια θέματα οικονομικής φύσης με τη διοίκηση.

Πηγή: Sportdog.gr