Δραματική είναι η κατάσταση στην Γαλλία, καθώς πριν από λίγη ώρα υπήρξε νέο επεισόδιο στην προπόνηση και άρνηση των ποδοσφαιριστών να γυμναστούν!

Ads

Συγκεκριμένα την ώρα που όλοι οι παίκτες είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο και ο γυμναστής προετοίμαζε την προπόνηση τοποθετώντας τους ειδικούς κώνους στο γήπεδο, ο Εβρά είχε μια συνομιλία με τον Ντομενέκ. Στην συνέχεια ο αρχηγός της Γαλλίας, φανερά εκνευρισμένος, κατευθύνθηκε προς το μέρος του γυμναστή και άρχισε να φωνάζει. Αυτός απάντησε και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει.

Ο Ραϊμόν Ντομενέκ αμέσως έτρεξε προς το μέρος τους και προσπάθησε να τους χωρίσει, όμως ο γυμναστής εκνευρίστηκε πέταξε στο έδαφος τη διαπίστευσή του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο. Το ίδιο έκαναν λίγο αργότερα και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αρνούμενοι να προπονηθούν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.

Στο μεταξύ ο διευθυντής της ομάδας Ζαν Λουί Βαλεντίν εκνευρισμένος από όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρας στην ομάδα της Γαλλίας, δήλωσε στος δημοσιογράφους που ήταν παρόντες: «Δεν είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί στην ομάδα. Οι παίκτες αρνούνται να προπονηθούν, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και πρόκειται για σκάνδαλο» είπε ο Βαλεντίν και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση, παραιτούμαι από την ομοσπονδία, καθώς αρκετά ανέχτηκα μέχρι τώρα».

Ads

Πηγή: Sportdog.gr