Επίθεση με στόχο την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ομάδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, μέσω διαδικτύου, αναρτώντας το άρθρο με τίτλο «Στο ίδιο έργο θεατές;», χθες το μεσημέρι στην ιστοσελίδα «ultras.gr», όπου κατ’ αρχήν εξέφρασαν ανοικτά την αντίθεσή τους στην πολιτική των αδελφών Αγγελόπουλων για να εξηγήσουν τον λόγο που απέχουν από τα ευρωπαϊκά ματς.

Ads

Τα βέλη κατά των δύο ιδιοκτητών επικεντρώθηκαν στη γενικότερη αντίληψή τους για την ατμόσφαιρα που (θέλουν να) επικρατεί στο γήπεδο και η οποία, προφανώς, απέχει από τη δική τους: «Το ΣΕΦ έχει καταντήσει παιδική χαρά με την ευθύνη των Αγγελόπουλων. Παιδικό πάρτι χωρίς κλόουν, αφού μας σταμάτησαν και τον Θρυλέοντα» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί προειδοποίησαν τους παίκτες της ομάδας ότι αν συνεχίσουν τις κακές εμφανίσεις, «έχουν τον τρόπο» (καλό ή κακό) να τους… «συμμορφώσουν». Μόνη εξαίρεση στην προειδοποίηση αποτελεί ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Εξηγώντας «γιατί αυτή η ομάδα δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό» υπογράμμισαν ότι τους… έφτιαχνε «μόνο ο τσαμπουκάς που έβγαζαν οι ομάδες του Γιάννη Ιωαννίδη».

Επιπλέον, οι οργανωμένοι οπαδοί εκαναν λόγο και «για υπομονή που εξαντλείται» αλλά και για την αδυναμία τους να «δεθούν» όταν βλέπουν ότι οι μόνοι που προσπαθούν είναι ο 35χρονος Νεστέροβιτς και ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (Σπανούλης). «Αφήστε τις δηλώσεις, βάλτε το κεφάλι κάτω και δουλέψτε γιατί ο κόσμος μπορεί να αδιαφορεί αλλά κανείς δεν θα παίξει με την ομάδα της καρδιάς μας», ήταν ο επίλογος του μανιφέστου που μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για «11 παίκτες που σκυλιάζουν», φανερώνοντας έτσι τις… ποδοσφαιρικές επιρροές των εν λόγω συντακτών.

Ads

Κανένα από τα στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλησε να σχολιάσει ή να τοποθετηθεί επί του θέματος.