Το «δεύτερο πιάτο» των προημιτελικών του Champions League, μας επιφύλασσε δύο φανταστικά ματς, μόνο που αυτή τη φορά είχαμε νικητές και μάλιστα δύο Ισπανικές ομάδες.

Ads

Μετά τα χθεσινά μαγικά ματς σε «Μπερναμπέου» και «Έμιρατς», δύο ακόμη ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο «Παρκ Ντε Πρανς» και στο «Μετροπολιτάνα», με οκτώ γκολ και ανοιχτές τις ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (16/4).

Τα αποτελέσματα

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα 2-3

(48′ Ντεμπελέ, 51′ Βιτίνια / 37′ 62′ Ραφίνια, 77′ Κρίστενσεν)

Ads

Ο Τσάβι έδωσε ρεσιτάλ και η Μπαρτσελόνα βλέπει ημιτελικά. Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν από το «Παρκ ντε Πρενς» επικρατώντας της Παρί Σεν Ζερμέν και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για την τετράδα του Champions League.

Σπουδαίο κοουτσάρισμα από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος κατέβασε μια εξαιρετική ενδεκάδα στο πρώτο μέρος που έσβησε την ομάδα του δασκάλου του Λουίς Ενρίκε, ενώ έβαλε το χεράκι του στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του, χάρισε τεράστια νίκη στην Μπαρτσελόνα, αφού ο Πέδρι έφτιαξε το 2-2 και ο Κρίστενσεν σκόραρε το 3-2.

Παράλληλα, με τους Κουντέ-Κουμπαρσί σε μεγάλο βράδυ, ο Εμπαπέ ήταν αποκλεισμένος και σε κακή βραδιά και δεν έκανε το παραμικρό, με τους Ντεμπελέ, Βιτίνια, Μπαρκολά να παλεύουν μόνοι τους από πλευρά Παριζιάνων

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλδο, Ερναντέζ, Βιτίνια, Ρουίθ (86′ Ράμος), Κανγκ-Ιν (61′ Ζαΐρ-Εμερί), Ασένσιο (46′ Μπαρκολά), Εμπαπέ, Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ (75′ Κρίστενσεν), Γκιντογκάν (86′ Φερμίν), Ρομπέρτο (61′ Πέδρι), Γιαμάλ (61′ Φέλιξ), Λεβαντόφσκι, Ραφίνια (76′ Τόρες)

 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-1

(4′ Ντε Πολ, 32′ Λίνο / 81′ Αλέ)

Δύο “δώρα” από πλευράς Ντόρτμουντ στο πρώτο 45λεπτο και δύο δοκάρια που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος, ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην Ατλέτικο με 2-1 στην Ισπανία και τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Γερμανία.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βίτσελ (90′ Σάβιτς), Χιμένες, Αθπιλικουέτα, Μολίνα (90′ Σαούλ), Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (80′ Κορέα), Λίνο (90′ Ρικέλμε), Μοράτα (64′ Μπάριος), Γκριεζμάν

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Ζάμπιτσερ (84′ Ρόις), Εμρέ Τσαν (84′ Οζκάν, Σάντσο (53′ Γιορέντε), Ενμέτσα (46′ Μπραντ), Αντεγέμι (73′ Μπάινο-Γκίτενς), Φούλκρουγκ