Η Μπάγερν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, αποχαιρέτησε την διοργάνωση, καθώς νίκησε μεν στο Παρίσι την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0, ωστόσο στη διαφορά τερμάτων υπερτερούν οι Γάλλοι αφού είχαν επικρατήσει με 3-2 στο Μόναχο.
 
Αν και τα είδε όλα με τρία δοκάρια του Νεϊμάρ και αμέσως μετά το γκολ του Τσούπο-Μοτίνγκ, η Παρί υπέστη «γλυκιά» ήττα με 0-1, εκθρόνισε τους Βαυαρούς και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
 
Έτσι η παρέα του Εμπαπέ, του ΝεΪμάρ, του Ντι Μαρία και των άλλων διψασμένων παικτών της Παρί, ετοιμάζεται για τα ημιτελικά όπου θα τεθεί αντίπαλος με τον νικητή του ζευγαριού Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι.
 
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πήρε και η Τσέλσι, παρά την ήττα ως τυπικά γηπεδούχος στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» από την Πόρτο με 0-1 και την απίστευτο γκολ του Ταρέμι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα πριν έξι βράδια.
 
Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα από τα κιτάπια της ιστορίας λόγω θεάματος, οι Άγγλοι πήγαν το παιχνίδι στο δικό τους ρυθμό, με τους παίκτες του Τούχελ να διαχειρίζονται εξαιρετικά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.
 
Από την άλλη οι Πορτογάλοι μπορεί να κέρδισαν για πρώτη φορά ομάδα από το Νησί σε νοκ άουτ φάση, όμως παρά τη νίκη δεν μπόρεσαν να δείξουν σε κανέναν σημείο του αγώνα ικανοί για την ανατροπή.

Ads

 
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν 0-1
(40΄Τσούπο Μοτίνγκ)



 

Τσέλσι-Πόρτο 0-1
(90+3΄Ταρέμι)