Μετά την Μάντσεστερ Σίτι που από χθες έχει ήδη προκριθεί (χάρις στο 5-0 επί της Σπόρτινγκ Λισαβώνας) στα προημιτελικά του Champions League, άλλη μία εκπρόσωπος του Αγγλικού ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ, είναι σχεδόν σίγουρη για την παρουσία της στους 8, λόγω της νίκης με 2-0 κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο.

Ads

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το άλλο ματς ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και την Μπάγερν, με του Γερμανούς πάντα φαβορί.

Παρότι δεν ήταν καλύτερη και δέχτηκε μεγάλη πίεση από την Ίντερ στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ χτύπησε δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο του ματς, απέδρασε με σκορ πρόκρισης (0-2) από το «Τζουζέπε Μεάτσα» και ετοιμάζεται στη ρεβάνς να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Φιρμίνιο άνοιξε τον δρόμο της νίκης με φοβερή γυριστή κεφαλιά (75’) και ενώ είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Σαλάχ να κλειδώνει τη νίκη των «reds» στο 83ο λεπτό.

Με σωτήρα τον Κομάν, ο οποίος σκόραρε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Μπάγερν κατάφερε να φύγει με το ισόπαλο 1-1 από την Αυστρία και την έδρα της αξιόμαχης Σάλτσμπουργκ, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε πως θα παλέψει στα ίσια κόντρα στους Βαυαρούς, για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.