Μετά από τρομερή μάχη 120 λεπτών και με εξέλιξη θρίλερ, σε ένα ματς αντάξιο της φήμης και της ιστορίας των δύο ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, παρόλο που ηττήθηκε από την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-2, καθώς είχε νικήσει στο Λονδίνο με 3-1.

Ads

Η απίστευτη Τσέλσι προηγήθηκε με 3-0 στο 75′ και άγγιξε την πρόκριση και την απόλυτη ανατροπή, όμως ο Ροντρίγκο έστειλε στο ματς στην παράταση με γκολ στο 80′ και εκεί ο Μπενζεμά (ποιος άλλος;) έστειλε την Ρεάλ στους “4” με χρυσή κεφαλιά.

Ύστερα από την πολύ μεγάλη μάχη που έδωσαν στο Λονδίνο πριν από έξι βραδιές, Ρέαλ και Τσέλσι κατάφεραν να προσφέρουν μία ακόμα μεγαλύτερη στο ποδοσφαιρικό κοινό ανά την υφήλιο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν μέρος σε ένα φανταστικό ματς, που έμελε να αποδειχτεί θρίλερ και που το φινάλε της βρήκε την πολυνίκη του Champions League με 13 τρόπαια Ρεάλ, να ρίχνει στο καναβάτσο την άξια αντίπαλό της και νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στα ημιτελικά η Ρεάλ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι (πρώτο ματς 0-1).

Ads

Ρέαλ Μαδρίτης-Τσέλσι 2-3 παρ. (1-3 κ.δ.)
(80΄Ροντρίγκο, 96΄Μπενζεμά – 15΄Μάουντ, 51΄Ρίντιγκερ, 75΄Βέρνερ)