Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Άρης, ο οποίος με γκολ του Τάτου στο 82′ νίκησε τον πολύ κακό Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Δοκάρι για τον Ατρόμητο με τον Σουμπίνιο, με δέκα παίκτες ο Άρης από το 20′ λόγω αποβολής του Αγκάνθο.

Ads

Το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Super League έκανε ο Άρης, ο οποίος με γκολ του Τάτου στο 82′ πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου που αγωνίστηκε από το 20΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάνθο ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δικαιούταν το “τρίποντο” με το οποίο έφτασε στους 29 βαθμούς. Ο Ατρόμητος από την άλλη ήταν πάρα πολύ κακός και το μόνο που είχε ένα δοκάρι με τον Σουμπίνιο.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν αυτός που καιγόταν πιο πολύ για τους τρεις βαθμούς είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό. Μάλιστα αυτό στοίχισε και μια κάρτα (από τις δυο) στον Άγκάνθο ο οποίος αποβλήθηκε. Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν έδειξε τίποτα στο πρώτο μέρος.

Ads

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Άρης ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, είχε και τις ευκαιρίες και κατάφερε με το γκολ ενός πρώην παίκτη του Ατρομήτου, τον Τάτο να πάρει αυτό που ήθελε στο Περιστέρι και να κάνει ένα βήμα για την παραμονή. Ο Ατρόμητος εκτός από το δοκάρι του Σουμπίνιο δεν έκανε τίποτα άλλο στον αγώνα μια πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

*Πηγή: sports24.gr