Οι γαλλικές δικαστικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για βιασμό σε βάρος του Μαροκινού ποδοσφαιριστή Ασράφ Χακίμι.

Ads

Η εισαγγελία της Ναντέρ, λίγο έξω από το Παρίσι, ηγείται της έρευνας, επιβεβαίωσε στο CNN πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Ο ισπανικής καταγωγής Μαροκινός Χακίμι είναι αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίζεται στην εθνική ομάδα του Μαρόκου. Σημείωσε το πέναλτι που οδήγησε το Μαρόκο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.

«Η εισαγγελία της Ναντέρ δεν επιθυμεί να σχολιάσει αυτή την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευθεί θέτουν σε κίνδυνο τις έρευνες που είναι απαραίτητες για την εξεύρεση της αλήθειας», δήλωσε η εισαγγελία στο CNN.

Ads

Ο Χακίμι, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο, εντάχθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Ίντερ το 2021. Λόγω των εντυπωσιακών του εμφανίσεων τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο πέρυσι, ο 24χρονος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων της FIFA στο Παρίσι τη Δευτέρα (27/2).

Η έρευνα αφορά την αναφορά 24χρονης γυναίκας την Κυριακή (26/2) ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 24χρονο ποδοσφαιριστή το Σάββατο (25/2). Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς η 24χρονη ανέφερε πως δεν επιθυμεί να υποβάλει επίσημη καταγγελία, αλλά δήλωση βιασμού. Παρόλα αυτά, οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν αυτεπάγγελτα έρευνα για την υπόθεση.

Η 24χρονη ισχυρίστηκε πως η επικοινωνία της με τον Ασράφ Χακίμι ξεκίνησε μέσω Instagram, στις 16 Ιανουαρίου. Το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου η νεαρή γυναίκα πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, με Uber που της κάλεσε εκείνος. Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να τη φίλησε στο στόμα και παρά τις διαμαρτυρίες της, να σήκωσε τα ρούχα της και να τη φίλησε στο σώμα. Η ίδια κατήγγειλε ότι ο Χακίμι προχώρησε σε διείσδυση με το χέρι του, αγνοώντας την απουσία συναίνεσης. 

Τελικά, η 24χρονη κατάφερε να φύγει, σπρώχνοντας τον ποδοσφαιριστή με το πόδι της. Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα σε φιλικό της άτομο, που πήγε και την πήρε από εκεί. Το Σαββατοκύριακο έλειπαν η σύζυγος του Ασράφ Χακίμι και τα δύο τους παιδιά από το Παρίσι, καθώς σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media βρίσκονταν στο Ντουμπάι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien.