Ο Λανς Άρμστρονγκ αποχώρησε για δεύτερη φορά από την ενεργό δράση. Ο Τεξανός “απείλησε” ότι δεν θα επιχειρήσει να επανέλθει για τρίτη φορά.

Ads

Σελίδες επί σελίδων, για να μην αναφερθούμε στα πρωτοσέλιδα που είχαν αφιερωθεί στην αποχώρηση του Λανς Άρμστρονγκ από την ενεργό δράση τον Ιούλιο του 2005 μετά τον έβδομο θρίαμβο του στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας.

Την Τετάρτη (16/2) ο Τεξανός πολυπρωταθλητής αποχώρησε από τον αθλητισμό για δεύτερη φορά. Είδηση που δεν θα κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα, καθώς η δεύτερη καριέρα του Άρμστρονγκ (από το 2009 και μετά) δεν πήγε καλά και σε συνδυασμό με τις φήμες περί “άγριου” ντόπινγκ, δεν είναι πια τόσο λαοπρόβλητος.

“Ποτέ μη λες ποτέ”, απάντησε ο Άρμστρονγκ σε ερώτηση για το αν θα επιχειρήσει comeback για τρίτη φορά. “Απλά αστειεύομαι”, έσπευσε να προσθέσει ο 39χρονος που δωρίζει κάθε χρόνο μεγάλα ποσά στη “μάχη” κατά του καρκίνου.

Ads

Ο Άρμστρονγκ που επέστρεψε για να προσθέσει μια όγδοη “κίτρινη” φανέλα στο ενεργητικό του, ενώ συμμετείχε και στον ποδηλατικό γύρο της Ιταλίας, δεν κατάφερε να διεκδικήσει νίκες. Δεν μετανιώνει.

“Δεν μετανιώνω. Ήταν εκπληκτική πορεία. Πραγματικά πίστευω ότι θα νικούσε ακόμα σε ένα γύρο. Δεν μετανιώνω για την προηγούμενη χρονιά. Τα ατυχήματα, τα προβλήματα με το ποδήλατο, αυτές ήταν καταστάσεις που δεν μπορούσα να ελέγξω”, κατέληξε.

Πηγή: Sport24.gr