Ads

Είτε ως τερματοφύλακας, είτε ως επιθετικός ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να διακριθεί για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στο… οικογενειακό φιλικό των ρεπόρτερ της Ρεάλ Μαδρίτης με το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους των «μερένγκες». Ο Μουρίνιο είναι από τους ελάχιστους προπονητές που δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο και όπως φάνηκε στο φιλικό που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, ο “Special one” έπραξε πολύ σωστά που δεν… κλότσησε το τόπι.

Η ήττα με 3-2 από τους ρεπόρτερ ήρθε μάλλον φυσιολογικά για το τεχνικό επιτελείο της Βασίλισσας με τον “Μου” να παίζει αρχικά ως τερματοφύλακας και στο τέλος του αγώνα ως επιθετικός. Ενδιάμεσα έκανε και τον ρέφερι (!) παρακάμπτοντας τις υποδείξεις του Κάρλος Μεχία Ντάβιλα, πρώην διεθνή διαιτητή.

Το τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ παρατάχθηκε με το αγαπημένο 4-3-3 του Μουρίνιο, αλλά αυτή τη φορά ο “εκλεκτός” δεν κατάφερε να… καταστρέψει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας των ρεπόρτερ.

Ads

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ζοζέ, με τον Ζοσέ Μοράις (βοηθό του Μουρίνιο) ν’ ανοίγει το σκορ με ένα όμορφο σουτ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για το τεχνικό επιτελείο καθώς στην επόμενη φάση ο Νταβίλα σφύριξε φάουλ που έγινε πάνω στη γραμμή της μεγάλη περιοχής. Ο Μουρίνιο άλλαξε την απόφαση του διαιτητή και έδειξε το σημείο του πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 1-1.

Μετά την ισοφάριση και ύστερα από μία έξοδο του… Μεσολογγίου που θα έκανε τον Κασίγιας να γελάει, ο τεχνικός της Ρεάλ άφησε τη θέση του τερματοφύλακα και πέρασε στην επίθεση. Το σόου φυσικά συνεχίστηκε, με τον Μουρίνιο να βουτάει αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή ζητώντας πέναλτι, αλλά οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό αφού αυτά δεν δίνονται ούτε σε φιλικό.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους ρεπόρτερ να επικρατούν με 3-2 και τον Μουρίνιο να αποδεικνύει πως έκανε πολύ καλά που ασχολήθηκε με την προπονητική και όχι με το ποδόσφαιρο.