Αγωνία επικρατεί για την τύχη του ποδοσφαιριστή της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα, καθώς το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας.

Ads

Ο Σάλα είχε απογειωθεί από τη Νάντη με προορισμό την Ουαλία, αλλά το Piper Malibu με το οποίο πετούσε χάθηκε από τα ραντάρ και φαίνεται ότι κατέπεσε στη Μάγχη. Όσο παιρνούν οι ώρες λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που πριν από μια εβδομάδα είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Κάρντιφ αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ, επρόκειτο να παρουσιαστεί σήμερα από την ομάδα στους φιλάθλους της.

Είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στη Ναντ και σήμερα θα έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ads

Μερικές μόλις ώρες πριν εξαφανιστεί το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από την Ναντ μαζί με τους συμπαίχτες του και έγραψε: «Η τελευταία! Αντίο!».

Οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις έχει ερευνηθεί ήδη μια πολύ μεγάλη επιφάνεια χωρίς να βρεθεί ίχνος από το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός επιθετικός και ο πιλότος. 

Ο Τζον Φιτζέραλντ, διευθυντής επιχειρήσεων στο στενό της Μάγχης, φαίνεται πως βάζει τέλος στις ελπίδες για να βρεθούν ζωναντοί οι αγνοούμενοι. 
«Δεν πιστεύω πως έχουν επιζήσει» φέρεται να δήλωσε σε βρετανικό μέσο.