«Τα πάντα στο σύμπαν υπόκεινται σε μια συνεχή συνδιαλλαγή, στο υλικό, ψυχικό και νοητικό πεδίο. Η αντανάκλαση, είναι μια αμοιβαία διαδικασία μεταμόρφωσης. Το είδωλο που προσπίπτει στην επιφάνεια ανάκλασης, διαμορφώνει και διαμορφώνεται, ως παρατηρητής και παρατηρούμενο. Το βλέμμα, η ύπαρξη, λειτουργεί σαν πομπός και δέκτης του περιβάλλοντος. Μετά από μια τέτοια διάδραση, τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο.
 
Με κοιτάς, άρα υπάρχουμε».
Μαρία Καππάτου (Εικαστικός- Φωτογράφος και επιμελήτρια της έκθεσης)

Ads

image
 Μαρία Καππάτου 

image
Κώστας Αρβανίτης

image
Ιωάννα Κατσουλάκη

Ads

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι:

Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Νάσος Βασιλογιάννης, Γεώργιος Βουτσινάς, Αντώνης Γιακουμάκης, Γαρυφαλιά Δημοπούλου, Νίκη Γλεούδη, Ντιράν Καλαϊτζιάν, Μαρία Καππάτου, Ιωάννα Κατσουλάκη, Γεώργιος Κουτσουβέλης, Θεανώ Μανουδάκη, Πωλ Μέϊ, Έμμα Μπαρμπαρήγου, Αχιλλέας Νάσιος, Τζένη Ντόκου, Χρύσα Τσοβίλη, Στεφανία Τσουπάκη, Δημήτρης Χανιώτης, Άκης Χρήστου.
 
image
Άκης Χρήστου 

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στην γκαλερί “Venus” που δημιούργησε η πλατφόρμα πολιτιστικών δράσεων Restart Cultral Toutism, στο ξενοδοχείο Aphrodite Beach resort, παραλία του Καλαφάτη, Μύκονος.
 
Εγκαίνια έκθεσης: Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ
Διάρκεια έκθεσης: 15 Ιουνίου – 11 Ιουλίου
 
Επενδύοντας στον Πολιτιστικό Τουρισμό, στη σύγχρονη παγκόσμια τάση στη διαχείριση ξενοδοχείων, το ξενοδοχείο Aphrodite Beach Resort, αναβαθμίζει το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν στο κοσμοπολίτικό νησί της Μυκόνου.  Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας της γκαλερί “Venus” απολαμβάνουν τη διαφοροποιημένη εμπειρία που τους παρέχει η διαμονή τους. Με αμείωτο ενδιαφέρον επισκέπτονται τον ευρωπαϊκών προδιαγραφών χώρο Τέχνης που επιμελήθηκε ο φορέας πολιτιστικών δράσεων Restart.

image
Χρύσα Τσοβίλη

Η  Restart – ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των Ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ.

https://www.facebook.com/restartcontemporary/