Ads

Τριπλή προβολή της ταινίας Kabuli Kid, στην μνήμη του αδικοχαμένου 15χρονου Χαμί Νατζαφί, θα πραγματοποιηθεί απόψε στον κινηματογράφο Φιλίπ, (οδός Θάσου 11, περιοχή Πλατεία Αμερικής), στις 18.30, τις 20.00 και τις 22.00. Σκοπός των προβολών είναι η συγκέντρωση χρηματικής βοήθειας για την οικογένεια του 15χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη βόμβα στα Πατήσια, στις 28 Μαρτίου.

Η είσοδος στον κινηματογράφο θα είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά θα υπάρχει ένα κουτί για τις προσφορές όσων επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια Νατζαφί. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στη μητέρα του θύματος, Ζάχρα η οποία επίσης τραυματίστηκε από την έκρηξη στα Πατήσια, όπως και η 11χρονη κόρη της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην όρασή της.

Τελετή αποχαιρετισμού στον Χαμί, στο Κοιμητήριο Καισαριανής

Ads

Τελετή «αποχαιρετισμού της σορού του 15χρονου Χαμιντουλά», που βρήκε τραγικό θάνατο από «ορφανό» εκρηκτικό μηχανισμό στα Κάτω Πατήσια, οργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στις 10.00 στο Κοιμητήριο Καισαριανής, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥπΠροΠο:

«Η οικογένεια Νατζαφί και η Αφγανική κοινότητα αποχαιρετούν αύριο τη σορό του 15χρονου Χαμιντουλά, που τραυματίστηκε θανάσιμα στην τρομοκρατική ενέργεια της 28ης Μαρτίου στα Πατήσια. Η σορός του αγοριού θα μεταφερθεί στη συνέχεια στην πατρίδα του, το Αφγανιστάν, όπου και θα ταφεί, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας». Στην τελετή θα παραβρεθούν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρης Τασούλας, και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου.