Θέλεις να ενισχύσεις το Tvxs και συγχρόνως  ευχάριστες διακοπές παρά την κρίση; 

Ads

Kάνε την εγγραφή σου έως και τις 15 Δεκεμβρίου του 2011*. Γίνε Μέλος χωρίς σύνορα και κέρδισε αυτόματα, χωρίς κλήρωση, μια διήμερη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 3ον,4ον & 5 αστέρων, στη Θεσσαλονίκη το Βόλο και την Ορεινή Ναυπακτία***!

Με την εγγραφή σας θα παραλαμβάνεται 1 ηλεκτρονκό κουπόνι (voucher) στο ονομά σας με την ένδειξή Δωρεάν διαμονή για 2 άτομα , σε επιλεγμένα ξενoδοχεία!

Καλό ταξίδι,

Tvxs.gr

* Οι διαμονές δίνονται σε συνεργασία με την coco-mat
*
** Ισχύει εώς εξαντλήσεως των αποθεμάτων (διημέρων) σε κάθε περιoχή. 

Ads

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μία από τις βασικές αιτίες για την καθοδική πορεία της χώρας τα τελευταία χρόνια είναι η κατάσταση και ο ρόλος των περισσότερων ΜΜΕ. Στο Tvxs προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα τίμιο, αξιόπιστο και εναλλακτικό πόλο ενημέρωσης. Για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας από πολιτικά και οικονομικά κέντρα εξουσίας , χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας ενίσχυσαν μέχρι τώρα με καταθέσεις και δωρεές μέσω paypal και πιστωτικών καρτών. Οσοι φίλοι και φίλες δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερα από 4 ευρώ το μήνα, ο καλύτερος τροπος ενίσχυσης είναι να γίνουν ΜΧΣ.

Τα Μέλη Χωρίς Σύνορα μπορούν να «blogαρουν» γράφοντας τα δικά τους άρθρα. Συμμετέχουν σε κληρώσεις με διάφορα δώρα, από βιβλία μέχρι ταξίδια (κάνε εκδρομές με το Tvxs)!

Όμως το πιο ουσιαστικό «προνόμιο» που τα Μέλη Χωρίς Σύνορα διαθέτουν δεν είναι υλικό αλλά ηθικό: κερνώντας ένα καφέ, βοηθούν την ανεξάρτητη από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα δημοσιογραφία που έχει τόσο ανάγκη η χώρα μας.

Φιλικά,
Στέλιος Κούλογλου.

Oροι Διαγωνισμού

  1. Δικαίωμα στην απόκτηση των ειδικών κουπονιών έχουν όλοι τα Μέλη που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους απο τις 09 εώς τις 30 Σεπτεμβρίου*.
  2. Η κράτηση στα ξενοδοχεία γίνεται απο τα Μέλη χωρίς Σύνορα και εξαρτάται αποκλειστικά απο την διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων.
  3. Η προσφορά ισχύει εώς εξαντλήσεως των αποθεμάτων (διημέρων)
  4. Η προσφορά ισχύει για ετήσιες εγγραφές. 
  5. Στην εγγραφή θα πρέπει να αναφέρεται το πλήρες ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας του Μέλους ώστα να μπορέσει η εταιρία να προχωρήσει στην αποστολή των κουπόνιών. Σε αντιθετή περίπτωση δηλώσεως ψευδών στοιχείων ή ονοματεπώνυμου η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για την αποστολή τους.
  6. Η εταιρία δικαιούται στην διακόπη ή και στην παράταση της προσφοράς, με γραπτη ενημέρωση (ανάβαθμισή του κειμένου στο οποίο αναφέρεται η προσφορά).