Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε η πρώτη πρώτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας, υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Ads

Η εν λόγω διυπουργική επιτροπή, η οποία θα συνεδριάζει τακτικά, θα πρέπει μέχρι το Μάρτιο να καταθέσει τις προτάσεις της για την αναμόρφωση του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππα και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Ντίνος Ρόβλια, Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης και Υποδομών Σπύρος Βούγιας.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Ραγκούσης είχε συνάντηση με το νέο δήμαρχο Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος του παρέδωσε τις προτάσεις του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Ads