Δεν βλέπει πρόωρες εκλογές στον ορίζοντα ο… εξαφανισμένος πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπως δήλωσε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας κατόπιν αιτήματός της.

Ads

Όπως είπε ο πρόεδρος της Συνομοσποσπονδίας, Βασίλης Κορκίδης, ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε ευγενικά πρόταση να παρουσιάσει έκθεση για το εμπόριο, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να το κάνει τώρα γιατί θα έπρεπε να τοποθετηθεί συνολικά. Πρόσθεσε όμως ότι θα τοποθετηθεί κάποια στιγμή όταν οι συνθήκες θα είναι περισσότερο ώριμες. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Αντώνης Σαμαράς είχε πει ότι ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να μιλήσει.

Σε ότι αφορά τα περί επιστροφής του, ο κ. Καραμανλής είπε ότι αγαπάει το κόμμα αλλά το βιβλίο αυτό έχει κλείσει, ενώ επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρόεδρο και θα βρει το δρόμο της. Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πρόκειται να πάει σε πρόωρες εκλογές, αλλά θέτει το δίλημμα για να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του.