Την Κική Δημουλά έσπευσε να στηρίξει η Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις δηλώσεις στις οποίες προχώρησε η ποιήτρια σε εκδήλωση των Atenistas στην Κυψέλη και οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και τα social media.

Ads

 
Σύμφωνα με άρθρο της Άννας Δαμιανίδη στην Eφημερίδα των Συντακτών και την «Τρίτη Ματιά», η κ. Δημουλά επιφύλασσε ένα «ρατσιστικό ξέσπασμα» στο τέλος της εκδήλωσης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, άσε που κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της».
 
Η Χρυσή Αυγή έσπευσε να δώσει τα εύσημά της στην ποιήτρια δημοσιεύοντας στον ιστότοπό της άρθρο με τίτλο: «Η προοδευτική Κική Δημουλά απαντά στον «αντιρατσιστικό νόμο»: «Δεν αντέχω άλλο τους μετανάστες». 
 
Πάντως η Κική Δημουλά προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά τις αντιδράσεις κάνοντας λόγο για αναίτια στοχοποίησή της. «Να ήξεραν από μέσα τους πόσο είμαι με το μέρος των μεταναστών. Να το ήξεραν μόνο» σημειώνει στο δικτυακό τόπο maga.gr. Και προσθέτει: «Τη Χρυσή Αυγή θα ήθελα να τη σκοτώσω γιατί σκοτώνει αυτούς τους ανθρώπους. Ειλικρινά σας λέω με πιάνει ρίγος που τη βλέπω. Εκεί ναι, θα μπορούσα να τους πυροβολήσω που επιτίθενται σε φτωχούς κακομοίρηδες. Άκουσα για το επιλεκτικό συσσίτιο. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Και λένε ότι είμαι εγώ ρατσίστρια;».