Ads

Η θητεία του κ. Χατζάρα έχει συνδιαστεί με τις πιο αποκρουστικές στιγμές κυβερνητικής προπαγάνδας, την εποχή που ο Δ. Μαρούδας ήταν υφυπουργός τύπου στην κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου. Εξ αιτίας της κατακραυγής της κοινής γνώμης απομακρύνθηκε τα ερχόμενα χρόνια από την ΕΡΤ για να βρεθεί επί κυβερνήσεων Σημίτη στο γραφείο τυπου της Ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται στην Ελλάδα με το διαδίκτυο, απ όπου προπογανδίζει διάφορες αντισημιτικές θεωρίες, όπως πχ ότι η Ρωσσική επανάσταση ήταν συνομωσία των Εβραίων image !!.

Από την εκπομπή του στο Blue Sky και τις στήλες του περιοδικού Ρεσάλτο imageκαταφέρεται συχνά εναντίον των μεταναστών. Στο στόχαστρο του βρίσκεται και ο Γ. Παπανδρέου και ιδιαίτερα οι θέσεις του για τους μετανάστες.


Απο τα τελευταία κατορθώματα του, η δήθεν αποκάλυψη image ότι ο Β.Μουλόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης της χούντας, επειδή είχε πάρει μέρος σε μια εκδρομή με αποστολή να παρακολουθεί τους φοιτητές -συνεργάτες της δικτατορίας που σπούδαζαν στην Ιταλία. image

Ads

Η αrθρογραφία του Σ.Χατζάρα κατά του Β.Μουλόπουλου φιλοξενείται στην φασιστοειδή ιστοσελίδα “Εσχατη Γραμμή Ανασχέσεως” που καταγγέλει ως προδότες τους Καραμανλή-Παπανδρέου και έχει ως έμβλημα το σήμα των… δυνάμεων καταδρομών.