Σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 18.00, ξεκινάει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Βορείων Προαστίων που ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Ιουνίου> Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης αποτελεί το «Αγκαλιάζοντας το διαφορετικό» που δεσπόζει σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Ads

Άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, συγγενείς τους, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και απλοί συμπολίτες μας θα συμμετάσχουν σε αυτό το ιδιαίτερο Φεστιβάλ, ενώ καλούν και όλους εμάς να τους γνωρίσουμε από κοντά, μέσα από πολιτιστικές, αθλητικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, με θέατρο, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, ομιλίες κ.α.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα λάβει χώρα μεγάλη συναυλία με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Ραλλία Χρηστίδου (Παρασκευή 11 Ιουνίου, ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου) καθώς και το τουρνουά μπάσκετ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ με τη συμμετοχή των παλαιμάχων της Εθνικής Ελλάδος του ‘87 (Σαββάτο 12 Ιουνίου, ώρα 18.00 στο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», Βασ. Όλγας 8).

Το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Βορείων Προαστίων συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ και το Δήμο Μελισσίων, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Εταιρείας για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση (WAPR). «Θέλουμε να γίνει θεσμός στα Βόρεια Προάστια και προσδοκούμε να αποτελέσει κορυφαία εκδήλωση ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, στίγματος και κοινωνικού αποκλεισμού» σημειώνουν στο δελτίο Τύπου οι διοργανωτές.

Ads

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.epapsy.gr
ή στα τηλέφωνα: 210-8100901, 6973011832, 6974798983
Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων
Αγ. Γεωργίου και 17ης Νοεμβρίου και πλατεία Αγ. Γεωργίου.
Είσοδος Ελεύθερη