Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι που έγινε στο Ιλινόις, το απόγευμα της Τετάρτης (28/3).

Ads

Συγκεκριμένα,  σκοτώθηκαν ένα κορίτσι 15 ετών, μια 63χρονη γυναίκα, ένας 49χρονος και ένας 22χρονος και άλλοι πέντε που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στα τοπικά νοσοκομεία με « σοβαρούς τραυματισμούς», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Ρόκφορντ, ενώ ενημέρωσε ότι ένας 22χρονος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την επίθεση.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές οι αρχές, η αστυνομία απάντησε σε πολλές κλήσεις στην περιοχή Holmes Street, Winnetka Drive και Cleveland Avenue το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πρώτη κλήση έγινε από μία κοπέλα που κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη και ανέφερε ότι έγινε εισβολή στο σπίτι τους.

Ads

«Η νεαρή κοπέλα έτρεξε να του ξεφύγει. Ο δράστης την τραυμάτισε στα χέρια και στο πρόσωπό της», αναφέρει η αστυνομία.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νοσοκομείο και είναι διασωληνωμένη. Είναι σε σοβαρή κατάσταση» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουμε ξεκάθαρο κίνητρο σχετικά με το τι έκανε αυτό το άτομο να διαπράξει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα», είπε η αρχηγός της αστυνομίας του Ρόκφορντ Κλάρα Ρεντ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι υπάρχουν άλλοι ύποπτοι ελεύθεροι.

Η αστυνομία είπε ότι δεν μαχαιρώθηκαν όλα τα θύματα, ούτε έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς. Ένα από τα άτομα που σκοτώθηκαν ήταν ταχυδρόμος, σύμφωνα με τον σερίφη.