Ο Μάρκο Πάντελιτς ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» και πλέον στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν ρίξει το βάρος στο θέμα της μεταγραφής του Μοϊσές Ουρτάδο.

Ads

Με τον Ισπανό μέσο υπάρχει μια… ανησυχητική στασιμότητα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως», με τον 30χρονο παίκτη υπάρχει διαφορά στο ζήτημα της διάρκειας του συμβολαίου.

Ο παίκτης θέλει τριετές συμβόλαιο, με τους ερυθρόλευκους να του προσφέρουν διετές, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες διαφορά υπάρχει και στο οικονομικό, αφού στον Ολυμπιακό δεν ανεβαίνουν πάνω από τα 700.000. Βέβαια, δεν γίνεται λόγος για “ναυάγιο”, απλά οι Πειραιώτες θέλουν να “τρέξουν” κάπως το θέμα, ώστε να τελειώνει και αυτή η μεταγραφική εκκρεμότητα.

«Έτοιμος» ο Καρντόσο

Πάντως στον Ολυμπιακό δεν θα περιμένουν για… πάντα τον Ουρτάδο και αν το «ντιλ» δεν κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, στο Λιμάνι έχουν έτοιμη τη λύση: Οράσιο Καρντόσο.

Ads

Ο Αργεντινός μέσος ίσως «κλείσει» μάλιστα ανεξαρτήτως της εξέλιξης στο θέμα του Ουρτάδο, με τον παίκτη της Εσπανιόλ βέβαια να παραμένει προτεραιότητα.

Ερχεται ο Πάντελιτς, ήρθε ο Νέμεθ

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων αναμένεται στην Αθήνα ως το μεσημέρι του Σαββάτου, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο του, που θα του αποφέρει 1,5 εκ. ευρώ (συν τα μπόνους) ετησίως.

«Ηθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να παίξω στον Ολυμπιακό που έχει υπέροχο κόσμο. Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είναι η καλύτερη επιλογή για μένα» έλεγε χαρακτηριστικά ο 32χρονος φορ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Στο μεταξύ, “αθόρυβα” έφτασε την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Μαρινάκης: «Σας πιστεύω»

«Είστε η επόμενη γενιά του Ολυμπιακού. Σας πιστεύουμε, γι’ αυτό πρέπει να πάτε δανεικοί για να αξιοποιηθεί το ταλέντο σας και να επιστρέψετε να βοηθήσετε την ομάδα πιο έτοιμοι. Θα σας παρακολουθούμε και θα βρούμε ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το ταλέντο σας».

Αυτά ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους νεαρούς Σοϊλέδη, Βαλεριάνο, Νικλητσιώτη και Βασιλόγιαννη, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί (πιθανόν σε ΟΦΗ κι Εθνικό) για να πάρουν εμπειρίες και ματς στα πόδια τους.

Καμία εξέλιξη με Μαρέσκα, στο «περίμενε» ο Βενκέρ

Πέρα των μεταγραφών, στον Ολυμπιακό κινούνται και προς την κατεύθυνση του «ξεφορτώματος» κάποιων «βαριών» συμβολαίων, όπως του Εντσο Μαρέσκα. Για τον Ιταλό έχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες, οι οποίες όμως δεν καλύπτουν όλο το συμβόλαιο του και ο 30χρονος μέσος «πατάει» σε αυτό για να μην μπαίνει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις.

Σε περίπτωση πάντως που ο Μαρέσκα φύγει, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση του Βιλιάμ Βενκέρ.

Τεστ με Ολυμπιακό Βόλου

Με ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό (19:00) φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό μιας και ουσιαστικά πρόκειται για «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του ματς με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Φουστέρ και το πιθανότερο είναι ότι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Οσον αφορά στον Μέλμπεργκ και το γεγονός πως αποκλείστηκε από την αποστολή έγινε για λόγους ξεκούρασης του Σουηδού. Εξάλλου ο παίκτης είναι τιμωρημένος από πέρυσι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Ηρακλή.

Πηγή: www.sportdog.gr