Ακόμη και νεκρούς επιστράτευσαν στον προεκλογικό τους αγώνα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος βουλευτής της γαλάζιας παράταξης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που έφτασαν στο σημείο να πουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (πέραν από όλα τα άλλα που του έχουν κατά καιρούς καταλογίσει) «φταίει» και για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη.

Ads

Γεωργιάδης και Μπογδάνος συναντήθηκαν στο ιντερνετικό κανάλι του πρώτου και βρήκαν έναν μακάβριο και ανήθικο τρόπο να κάνουν μικροπολιτική, πατώντας ακόμη και… «επί πτωμάτων».

Αφού ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του εκλιπόντα εκδότη του «Πρώτου Θέματος» για το γεγονός ότι τον προσέλαβε όταν απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ, κι αφού δήλωσε ότι ο Αναστασιάδης δέχτηκε «έναν ελεεινό πόλεμο» από «έναν στρατό μικρόψυχων υβριστών που έχουν κατακρεουργήσει και τον ίδιο», ο Άδωνις Γεωργιάδης τον διέκοψε για να παρέμβει.

Τι ήθελε να πει; Ότι ο Αναστασιάδης ήταν πολύ στενός φίλος του και «κυνηγήθηκε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που λίγοι άνθρωποι μπορεί να έχουν κυνηγηθεί σε αυτή τη ζωή». «Εγώ πιστεύω ότι για το θάνατό του ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα», δήλωσε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κι εξήγησε: «Εννοώ ψυχολογικά τον επιβάρυνε πάρα πολύ. Του δημιούργησε τέτοιο ψυχικό φόρτο από αυτό το ανηλεές κυνηγητό που στο τέλος ο άνθρωπος έσκασε».

Ads

«Δεν ήθελα να το πω», είπε στη συνέχεια ο Μπογδάνος, αλλά μιας και τον τράβαγαν και οι κάμερες… το είπε, ότι δηλαδή συμφωνεί με την ακραία θέση Γεωργιάδη. Επικαλέστηκε μάλιστα και τον Πλάτωνα και τον Πυθαγόρα για να στηρίξει το επιχείρημα ότι ο Θέμος Αναστασιάδης «έσκασε».

Επίσης δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε και τον θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου ως ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ!