Η αποχή από τις επαναληπτικές εκλογές στην Αθήνα ισοδυναμεί με επανεκλογή του Κακλαμάνη.

Ads

Η θρησκευτική εταιρία ΚΚΕ το ξέρει καλά το εκλογικό κόλπο.
Καθαρή δήθεν γραμμή γιά αποχή-λευκό-άκυρο, και κατά τόπους τα κομματικά μέλη με κατευθυνόμενη ψήφο κατά περίπτωση.

Απέχοντας το ΚΚΕ στην Αθήνα, η επανεκλογή Κακλαμάνη “κλειδώνει”.

Οι ηγεσίες της δικής μας αριστεράς, του πάλε ποτέ ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΝ, του Μετώπου Αληλλεγγύης και Ανατροπής, όπως και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ, κατώτερες των περιστάσεων, τα έκαναν στον πρώτο γύρο μούσκεμα, Παρ’ όλη την θεαματική άνοδο κάποιων και τη θεαματική πτώση κάποιων άλλων,και παρ’ όλη την τεράστια πραγματικά κινητοποίηση του κοινωνικού ριζοσπαστικού και αντικαπιταλιστικού δυναμικού.

Ads

Σήμερα, ψάχνονται ανάμεσα σε θριαμβολογίες, καταστροφολογίες και ψήφους κατά συνείδηση για να υπεκφύγουν τις πολιτικές ευθύνες της κάλπης και να συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της λογοδοσίας, όχι απέναντι στην κοινωνική τους βάση, τους εργαζόμενους και την αριστερά, αλλά απέναντι στούς προπαγανδιστικούς εκβιασμούς που θέτουν κάθε φορά οι “αριστεροί” και “δεξιοί” εισαγγελείς της αριστεροσύνης μας.

Οι ναζι εγκληματίες της χρυσής αυγής το ξέρουν καλά το βάσανο της ιδεολογικής ακαμψίας της επαναστατικής αριστεράς (που προτιμάει να έχει νεκρούς ήρωες απ’ το να ρίχνει αμφιλεγόμενες ψήφους), ακόμα κι άν αυτή η αριστερά συμμετέχει για τα καλά στο εκλογικό παιχνίδι, και άρχισαν ήδη να το γλεντάνε.

Δεν πέρασε μιά μέρα απο την είσοδο του φιρερ εγκληματία μιχαλολιάκου στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας και η συμμορία των χρυσαυγητών ανοιχτά πια ξεκίνησε επιθέσεις και εμπρησμούς σε χώρους μεταναστών και αντιεξουσιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η παρατεταμένη ελληνική νύχτα των κρυστάλλων ξεκίνησε, και όποιος δεν θέλει να το δεί και δέν τους κόψει τη φόρα τώρα, αφήνει την κοινωνία, τους μετανάστες και τους αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και του Α/Α χώρου ανυπεράσπιστους στο όνομα μιας ,καταστροφικής στις συνέπειές της, δήθεν καθαρότητας.

Αυτό λοιπόν που δεν τολμούν να πουν οι ηγεσίες της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, υποκύπτοντας στους εκβιασμούς των αριστερών καθεστωτικών ιεροεξεταστών και σεχταριστών κάθε απόχρωσης, ας τους βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και ας το πούμε εμείς. Τα μέλη της κοινωνικής αριστεράς, οι σιωπηλοί των οργανώσεων, τα πόδια των πορειών, οι ψήφοι των εκλογών.

Λοιπόν, συντρόφοι.

Την 2η Κυριακή, στην κάλπη της Αθήνας, η γραμμή μας πρέπει νομίζω να είναι μία.

Κόβουμε το δρόμο στη θεσμική νομιμοποίηση της χρυσής αυγής και στο μέντορά της, φασίστα, Κακλαμάνη.

Αποτρέπουμε τη νομιμοποίηση των παρακρατικών εγκληματιών μέσω των συγκοινωνούντων δοχείων ΧΑ-ΛΑΟΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. και τη Δημαρχία της Αθήνας.

1.Δεν κάνουμε αποχή, δεν ρίχνουμε άκυρο ή λευκό, στη Δημοτική κάλπη.

2.Δεν δίνουμε σημασία στα καλέσματα των ξευτιλισμένων Κουβελο-Ψαρινών γιά δήθεν ψήφο προοδευτικής συμπόρευσης στο ψηφοδέλτιο του Καμίνη.

3.Την δεύτερη Κυριακή ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

Κάνουμε αυτό που όλοι συζητάμε μεταξύ μας και κανείς δεν τολμάει να το δηλώσει δημόσια.
Αυτό που κανείς φασίστας νεοταξίτης δεν περιμένει και χαρούμενοι νικητές προετοιμάζουν τη μεγάλη νύχτα.

Ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του Καμίνη σαν πράξη καθαρά αντιφασιστική και αντιρατσιστική.

Στέλνουμε τον Ομέρ Πριόνη των εργολάβων για σύνταξη και κόβουμε το δρόμο στη Χρυσή Αυγή.

4. Ξεσκεπάζουμε τους παραπλανητικούς εκβιασμούς και την παρανοϊκή διαστρέβλωση των αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής, πως τάχα οι εκλογές αποτέλεσαν δημοψήφισμα επικρότησης εκ των υστέρων του διαρκούς συνταγματικού πραξικοπήματος που διαπράττουν σε βάρος του λαού ο Παπανδρέου και οι διεθνείς γκάνκστερς πολιτικοί και τραπεζίτες.

Ρίχνουμε ΑΚΥΡΟ και ΛΕΥΚΟ σε Κικίλια και Σγουρό, στην κάλπη της Περιφέρειας.

Κι όποιος “αναλυτής” καταφέρει να αποδείξει πως οι ψήφοι υπέρ του Καμίνη και ταυτόχρονα τα άκυρα σε Κικίλια και Σγουρό, συνιστούν επικρότηση του μνημονίου και του ΠΑΣΟΚ ας βγεί να το υποστηρίξει. Μπορεί να τον προτείνουμε και για Νομπελ.

5. Ομως.
Τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Ο Κακλαμάνης έχει στο χέρι από την προηγούμενη Κυριακή 40 με 45%.
Η εκκλησία του Περισσού έχει επισήμως δηλώσει αποχή, η αντικαπιταλιστική αριστερά δεν τολμάει να μείνει πίσω, Και έτσι Η ΑΠΟΧΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

Πού θα βρεθούν λοιπόν οι ψήφοι;

Οσοι σύντροφοι παίζουν κάθε μέρα το κεφάλι τους απέναντι στις φαλτσέτες και τις σιδερογροθιές των χρυσαυγητών μπορούν να τους κόψουν αυτή τη φορά το δρόμο. Με τα ίδια τα μέσα του αντιπάλου. Την ψήφο. Μιά ψήφο που κανείς δεν προέβλεψε και κανείς δεν περιμένει, ψήφο που φέρνει το κίνημα σε καλύτερη θέση, σουτάρει τον φασίστα Κακλαμάνη και βάζει τους ναζι στη γωνία, πριν τους δούμε να παρελαύνουν με στολές της δημοτικής αστυνομίας του Κακλαμάνη στα σχολεία της Αθήνας και στον κάθε Αγ.Παντελεήμονα.

Θα το τολμήσουμε;