Πλέον θα ζούμε σε έναν ειρηνικό παράδεισο, φτωχικά, με πείνα αλλά ήσυχα. Οι φασίστες έκλεισαν τον κύκλο της βίας δολοφονόντας έναν μετανάστη 21 ετών από το Μπαγκλαντές, χωρίς πρόσωπο και όνομα, αποδίδοντας δικαιοσύνη για τη στυγνή δολοφονία ενός Έλληνα.
Επιπλέον η κοινωνική ειρήνη ισχύει από σήμερα το πρωί αφού η κυβέρνηση καταδίκασε τη βία με αφορη την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ σε 30 χρονο διαδηλωτή που δίνει μάχη για την ζωή του μετά από την επέμβαση που του έγινε στο κεφάλι
Η δολοφονία του άτυχου ανθρώπου που ξεκίνησε από το σπίτι του για να αρχίσει την πιο όμορφη διαδρομή στη ζωή του, να γίνει πατέρας, έγινε για μία κάμερα. Αυτοί που τον δολοφόνησαν όμως δεν είναι μετανάστες. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
Η δολοφονία του άλλου άτυχου, του μετανάστη έγινε για ρατσιστική εκδίκηση. Αυτοί όμως που τον δολοφόνησαν δεν είναι Έλληνες. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
Το έγκλημα όπως και το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Κανονικά δεν έπρεπε να έχουν ούτε οι οι άνθρωποι. όμως μας στριμώχνουν σε κράτη, κρατίδια και προτεκτοράτα για να κυκλοφορεί ελεύθερα το χρήμα και το έγκλημα. Η ίδια η διακίνηση του κεφαλαίου είναι το μαζικότερο έγκλημα που διαπράτεται σε όλο τον κόσμο. Το παράγουμε σε όλες τις χώρες για να καταλήγει σε λίγες τσέπες αφού μεταμορφώνεται σε μετοχές, φούσκες, ομόλογα, επενδύσεις, χρεωκοπίες. Και πίσω από όλα αυτά άνθρωποι που υποφέρουν, που δεν πρέπει να καταλάβουν από προέρχεται η δυστυχία τους.
Και εδώ έρχεται το έγκλημα του σαδιστή και εγωιστή δολοφόνου. Σκοτώνω και κλέβω τους διπλανούς μου, γιατί αυτούς μπορώ. Στην συνέχεια έρχεται ο μαζοχιστής, ρατσιστής δολοφόνος που δε νοιάζεται αν τον ξεσκίζουν οι ίδιοι που δημιουργούν τους μετανάστες. Αυτός θέλει καθαρότητα της φυλής (ο χιλιομπασταρδεμένος βαλκάνιος, με γερή δόση Ιμπραήμ αν είναι και πελοποννήσιος). Δεν πειράζει να φτωχύνουμε αλλά να μιλάμε την ίδια γλώσσα, να πιστεύουμε στον ίδιο θεό, να κολυμπάμε στον ίδιο απόπατο.
Η κυβέρνηση πάλι δεν καταδικάζει απλώς τη βία. Πάει ένα βήμα παραπέρα για να την συνθλίψει. “Την καταδικάζει από όπου κι αν προέρχεται. Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΜΥ η βία χτες ήρθε από τα βοριοδυτικά με ένα βλακομετρικό υψηλό. Για να μην ψάχνονται όμως τους προσφέρω το εργαλείο που θα ξεδιαλύνει ακόμα πιο πολύ την προέλευση της βίας. Ένας μαγικός καθρέφτης. Κοιτώντας μέσα του θα δουν τον δολοφόνο.
an-teiresias.blogspot.com