Το πρωτάθλημα τελείωσε με τον Ολυμπιακό να είναι εδώ και καιρό πρωταθλητής και τον Παναθηναϊκό πλέον το απόλυτο φαβορί για τη πρώτη θέση στα πλέι οφ. Στην ουρά Παναιτωλικός και Εργοτέλης πλήρωσαν τα λάθη στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τη μέτρια αγωνιστικής σεζόν.

Πρόσωπο της αγωνιστικής: Μάκης Κατσαβάκης

Η Δόξα Δράμας μπορεί να υποβιβάστηκε όμως ο Έλληνας τεχνικός παρουσίασε μία ομάδα που παρότι είχε ρόστερ ομάδας Football League, στάθηκε με αξιοπρέπεια στα μεγάλα σαλόνια. Εκτός από αυτό όμως πήρε και σπουδαία αποτελέσματα, ενώ για ένα διάστημα σου έδινε την εντύπωση πως θα κάνει την ολική επαναφορά. Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει βάλει για τα καλά το όνομα του στα πρώτα της.. πίστας και τη νέα σεζόν ίσως τον δούμε σε πάγκο ομάδας που δεν πάει το μυαλό μας.

Ads

Απογοήτευση της αγωνιστικής: ΑΕΚ
ΟΚ. Τίμια και σοβαρή η προσπάθεια της Δόξας Δράμας σε όλο πρωτάθλημα, όμως η ΑΕΚ θα μπορούσε να την κερδίσει έστω και μία φορά! Μάλιστα η ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο είχε δυσάρεστα αποτελέσματα για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, αφού ο Παναθηναϊκός αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες του.Ευθύνες φυσικά έχει και ο Έλληνας προπονητής, αφού επτά μήνες στον πάγκο της Ένωσης δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση σε σχέση με αυτά που βλέπαμε με τον Χιμένεθ.

Έκπληξη της αγωνιστικής: Τα γκολ
Καταρχάς είχαμε πολλά γκολ την τελευταία (30η) αγωνιστική. 27 τον αριθμό. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση όμως είναι πως στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων είχαμε μόλις έξι τέρματα! Στο δεύτερο μπήκαν λοιπόν τα υπόλοιπα 21! Εντύπωση μας έκανε ακόμα και το γεγονός πως είχαμε τρεις τεσσάρες σε μία αγωνιστική.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 4-3
Ξάνθη – Εργοτέλης: 4-2
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: 4-0

Ads

Super League 30η αγωνιστική – Ατρόμητος -… από greeksuperleague

Πηγή: Sport24