Το ποτήρι της υπομονής φαίνεται να ξεχειλίζει για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν θα μείνουν στην Παιανία πριν τον Παναιτωλικό λόγω των περικοπών σε θέματα διατροφής! Ποια η στάση του Φερέιρα.

Ads

 

Στα σπίτια τους θα κοιμηθούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την παραμονή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αυτή την απόφαση πήραν οι “πράσινοι” παίκτες διαμαρτυρόμενοι για τις  περικοπές που έγιναν σε θέματα διατροφής! Παράλληλα η απόφαση να μην μείνουν στην Παιανία το βράδυ του Σαββάτου (21/4) είναι και μια μορφή πίεσης προς όλους όσους έχουν αφήσει στην τύχη της την ιστορική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά την σχετικά κουβέντα που έκαναν μεταξύ τους, ανακοίνωσαν την απόφαση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα που συναίνεσε στο κοινό αίτημα τους.

Ads

Μάλιστα ο Πορτογάλος δε δίστασε να παραδεχτεί ότι κι αυτός το είχε στο μυαλό του πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς έτσι θα επιβαρυνθεί και λιγότερο η λειτουργία των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Έτσι, μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα πάνε σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στην Παιανία. Δεν αποκλείεται, πάντως, η κίνηση αυτή να επαναληφθεί και στους αγώνες των πλέι-οφ.

Πηγή: sport24.gr