Με εκπροσώπους των οργανωτών της καμπάνιας «Give Greece a chance» συναντήθηκε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 

Ads

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του ΥΠΟΙΚ, ο κ. Βενιζέλος δέχθηκε στο γραφείο του τους κ.κ. Ιωάννη Κωστόπουλο (Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.), Αλέξανδρο Μακρίδη (ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ Α.Ε), Ευτύχιο Βασιλάκη Aegean Airlines), Aχιλλέα Κωνσταντακόπουλο (ΚΟΣΤΑΤΕΡΑ Α.Τ.Ο.Ε.Ε.), Βασίλειο Φουρλή Fourlis A.E) και τον κ. Γιάννη Ολύμπιο, τους οποίους και ευχαρίστησε τόσο για την ιδέα της εν λόγω πρωτοβουλίας, όσο και την ανάληψη της ευθύνης χρηματοδότησης της καμπάνιας.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο υπουργός σημείωσε πως η καμπάνια «Give Greece a chance» αποτελεί δείγμα των δυνατοτήτων που υπάρχουν όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία διασταυρώνεται με μία εθνική στρατηγική και στο πλαίσιο αυτό κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στο πεδίο της προσπάθειας για την διεθνή επαναθεμελίωση της διεθνούς επωνυμίας της χώρας.