«Ως νέος, ήμουν ακτιβιστής της Δεξιάς. Και εκείνες οι εποχές είχαν φασαρίες και σε μερικές από εκείνες τις φασαρίες έχω συμμετάσχει» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

Ads

                                                                
Επιπλέον, ο κ. Βορίδης, σε ερώτηση για την προσχώρησή του στη ΝΔ, είπε: «Αν εννοείτε ότι υποκρίνομαι, γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει ένα κακό τέρας μέσα μου, το οποίο περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το βγάλω, να εμφανιστεί, να το αποκαλύψω, θα σας πω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον, ο οποίος είναι εκτεθειμένος, να υποκρίνεται τόσο πολύ και τόσο καλά, σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».      
                                                                                                                                            
Στη συνέχεια, σχολιάζοντας δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για το θέμα, επεδίωξε την ολοκλήρωση της συζήτησης λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι ένας χωρισμός μπορεί να δημιουργήσει πικρά συναισθήματα. Εγώ δεν θα μπω σε αυτήν τη συζήτηση των αντεγκλήσεων. Δεν έχω καμία προσωπική αντιδικία με τον οποιονδήποτε. Η απόφασή μου ήταν πολιτική. Είχε να κάνει με το πολύ μεγάλο θέμα της υπερψήφισης ή όχι της δανειακής σύμβασης». Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε πως «η ιδεολογική γραμμή της ΝΔ είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός».