Ενώπιον του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε ο 47χρονος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος της Βιομηχανίας Ελαστικών και Πλαστικών Πετζετάκις που συνελήφθη χθες από μέλη της Οικονομικής Αστυνομίας για χρέη προς το δημόσιο που ξεπερνούν τα 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ads

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο και παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος, υπεύθυνος πολύ γνωστής επιχείρησης, φέρεται να χρωστά ποσό 2,1 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει πως το επίμαχο ποσό αφορά την περίοδο 2007-2010, διάστημα κατά το οποίο δεν ήταν εκτελεστικός πρόεδρος και επομένως δεν είχε την ευθύνη υπογραφής για την εταιρεία. Επιπλέον, επικαλείται σοβαρά προβλήματα λειτουργίας της επιχείρησης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πάντως αναμένεται να αναβληθεί, καθώς ο επιχειρηματίας θα ζητήσει χρόνο ώστε να προσκομίσει στο δικαστήριο όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Ads