Το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση του Μίτσελ πριν από λίγη ώρα, φαίνεται πως δεν αλλάζει τα πλάνα της διοίκησης, καθώς η ΑΕΚ προσπαθεί να τον πάρει και πάλι δανεικό. Ποια η επίσημη τοποθέτηση του γραφείου Τύπου της Ένωσης.

Ads

Πριν από λίγη ώρα ο Μίτσελ ανακοινώθηκε από την Ισπανική Χετάφε με τις αρχικές εκτιμήσεις να μιλάνε για ναυάγιο στην περίπτωση του πρώην μέσου της Μπέρμιγχαμ. Η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους μάνατζερ του παίκτη που τόνιζαν πως σύντομα θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει στην Ένωση.

Παρόλα αυτά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχουν ακόμα ελπίδες για να αγωνιστεί ο παίκτης με τα χρώματα της ΑΕΚ, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μέσω του γραφείου Τύπου, η διοίκηση είναι σε επαφές με την Ισπανική ομάδα για να πάρει τον Μίτσελ δανεικό.

Σε συνεχείς επαφές με μάνατζερ και Χετάφε

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άρναρ Γκρέταρσον, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους μάνατζερ του Μίτσελ οι οποίοι τον διαβεβαιώνουν πως ο Ισπανός μεσός μπορεί να παίξει στην ΑΕΚ.

Ads

Μάλιστα, επισημαίνουν αυτό που είχαν πει και προ ημερών, πως ο Μίτσελ θέλει να αγωνιστεί στον δικέφαλο. Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, με την πλευρά του παίκτη να επιμένει πως η μετακίνηση στον δικέφαλο να είναι πιθανή και από την ΑΕΚ να προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη ως δανεικό.

Πηγή: sport24.gr