Μέχρι αύριο (08/08) το μεσημέρι ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γρηγόρης Ιωαννίδης, πρόκειται να καταθέσει τον φάκελο στο CAS με φόντο την δικαίωση.

Ads

Την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης και συμμετοχής του Ηρακλή τελικά στο νέο πρωτάθλημα της Super League παρά την απουσία του από την κλήρωση της Παρασκευής.

Και ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ανδρέας Παντελή, σε δηλώσεις του χθες με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα αφού τελείωσε η μεταβίβαση των μετοχών από τον Αντώνη Ρέμο, ήταν ξεκάθαρος πως για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει ο φάκελος που έχει ετοιμάσει ο Γρηγόρης Ιωαννίδης περιέχει δύο τόμους με περισσότερες από 1.400 σελίδες (!) όπου γίνεται λεπτομερής καταγραφή όλων όσων έχουν συμβεί στην υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Ads

Πρώτος στόχος της ΠΑΕ Ηρακλής απευθυνόμενη στο CAS είναι να θεωρήσει ότι έχει την δικαιοδοσία να ασχοληθεί με την υπόθεση σε μία εξέλιξη που θα αυξήσει τις πιθανότητες δικαίωσής της.

Μεταξύ άλλων ο Παντελή, που αύριο είναι να συγκροτήσει Διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ Ηρακλής, δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια στην περίπτωση που δεν υπάρξουνε θετικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες.

Με τον τρόπο αυτό ο Κύπριος επιχειρηματίας θα επιδιώξει να μπλοκάρει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του ΟΦΗ με τα πλέι οφ της Football League, και στην συνέχεια να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όσους έβλαψαν ή επιχείρησαν να βλάψουν θέλοντας και μη τα συμφέροντα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αύριο εξάλλου ο Μάκης Κατσαβάκης και το τεχνικό επιτελείο του αναλαμβάνουν επισήμως την ομάδα αρχίζοντας με πρόγραμμα προπονήσεων στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με το πρώτο ραντεβού να είναι πρωινό στις 8:30.

Μετά την απαραίτητη γνωριμία της τεχνικής ομάδας με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ακολουθήσει προπόνηση με έμφαση στη φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε έναν τομέα στον οποίο οι δύο αρμόδιοι της προπονητικής ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος και Ηλίας Καρακώστας, θα έχουνε πολλή δουλειά. Κι όσο για το απογευματινό πρόγραμμα το βάρος του Κατσαβάκη θα πέσει στις ασκήσεις με την μπάλα και στην αγωνιστική τακτική.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν, σε εντατικούς ρυθμούς, τις επόμενες μέρες στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα και σύντομα θα γίνει γνωστό το μέρος και οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας.

Πάντως η εβδομάδα, που αρχίζει, αναμένεται να αναλωθεί σε προπονήσεις εντός Θεσσαλονίκης, ως ένα προστάδιο για το βασικό τμήμα της θερινής προετοιμασίας σε αναμονή των εξελίξεων για το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο και της ένταξης ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της.

Πηγή: sport24.gr