Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα τους, αλλά και αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με τις προτάσεις να έχουν φτάσει στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ.

Ads

Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Ντουμπάι ή Ελλάδα; Αυτοί είναι οι πέντε πιθανοί προορισμοί για τον Τζιμπρίλ Σισέ σ’ ότι αφορά την επόμενη σεζόν, αφού οι φήμες αυξάνονται το ίδιο και οι “μνηστήρες”.

Ο Γάλλος επιθετικός, κακά τα ψέματα, φαντάζει πολύ δύσκολο (όχι όμως απίθανο) να μείνει και την επόμενη χρονιά στο “τριφύλλι” και είναι γεγονός πως αν φτάσει πρόταση που να ικανοποιεί την “πράσινη” ΠΑΕ και θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, τότε θα παραχωρηθεί.

Τα ονόματα πάντως των ομάδων που έχουν τ’ όνομα του Σισέ στην μεταγραφική τους λίστα είναι αρκετά και τα περισσότερα γνωστά. Λάτσιο, Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ, Νιούκαστλ, Άστον Βίλα και Αλ Αχλί (όπως είχαμε γράψει από την Δευτέρα) “φλερτάρουν” με τον Γάλλο, όμως θα πρέπει να δώσουν το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός (7.000.000 ευρώ).

Ads

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα “Φίλαθλος, η Άστον Βίλα και η Λάτσιο έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Δημήτρη Γόντικα και συζητούν το ενδεχόμενο να αγοράσουν τον 30χρονο σέντερ φορ. Οι ιθύνοντες μάλιστα του “τριφυλλιού” περιμένουν ακόμη 4 με 5 καλές προτάσεις για τον Σισέ.

Την ίδια ώρα, στην εφημερίδα “Goal” έχουν καταγράψει μια άκρως ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, μπορεί όμως να σημαίνει και πολλά. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο γιος του Τζιμπρίλ Σισέ, φεύγοντας από το σχολείο για την φετινή χρονιά, αποχαιρέτισε τους συμμαθητές του δίνοντας στον καθένα ένα αυτόγραφο του πατέρα του.

Αυτή η κίνηση, προκάλεσε όσο να ‘ναι εντύπωση στους συμμαθητές του στο κολέγιο Σεντ Λόρενς, καθώς δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Είναι το “αντίο” στους συμμαθητές που δεν θα ξαναδεί λόγω της φυγής του από την Ελλάδα ή απλά υπερβολικές εικασίες.

Πηγή: Sport24.gr