Έναν ξεχωριστό φιλικό αγώνα μπάσκετ θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα 30 Μαΐου το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, με την ομάδα μπάσκετ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να αντιμετωπίζει το θρυλικό παρελθόν της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, προσφέροντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους Γιατρούς του Κόσμου.

Ads

Οι Αλβέρτης, Γαλακτερός, Καράγκουτης, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης, Λιαδέλης, Λιμνιάτης, Μπαλογιάννης, Μπουντούρης, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Τζαλαλής, Τσέκος και Χριστοδούλου, θα φορέσουν ξανά τα «μπασκετικά» τους για την ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, σε μια πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Η χώρα περνάει κρίση. Η οικονομία περνάει κρίση. Η ανθρωπιά όμως, δεν πρέπει να περνάει! Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ταχυδρομικού ανέλαβε την πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, να στηρίξει τις προσπάθειες των «Γιατρών του Κόσμου» μέσω της διοργάνωσης φιλικού αγώνα μπάσκετ», αναφέρει το δελτίο τύπου για τον φιλανθρωπικό αγώνα «Τρίποντο Αλληλεγγύης».

Όλα τα έσοδα από τα «δελτία εισόδου» θα αξιοποιηθούν από τους «Γιατρούς του Κόσμου» για την πραγματοποίηση των σκοπών τους.

Ads

Παράλληλα, την προσεχή Τετάρτη 25 Μαΐου στις 12:00 στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής του αγώνα.

Για το φιλικό αυτό αγώνα, έχει ανοίξει ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με αριθμό 89331894-9, για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου.