Την δουλειά ενός χρόνου στο Πρόγραμμα «Δημιουργικά Πρωινά Σαββάτου» της Βιβλιοθήκης του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» θα παρουσιάσουν 30 μαθητές, το Σάββατο το πρωί, στο νέο κτίριο του «Ιδρύματος» στον Πειραιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ads

Η εκδήλωση αποτελεί μια γιορτή ανοιχτή για όλους στην οποία μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα δείξουν φωτογραφίες αλλά και προβολές από τις εικαστικές εφαρμογές που πραγματοποιήσαν μέσα στο έτος.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των μαθητών την Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παρουσιάσει το παραμύθι «Ο λύκος και η πρασινοφυλλίτσα», της Άννας Μιχίδη. Ενώ οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα χωριστούν σε ομάδες και θα στηρίξουν τις απόψεις τους για μια βιώσιμη πόλη καθώς και για την κλιματική αλλαγή και το αστικό περιβάλλον του Πειραιά.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί στις 12 στο του ιδρύματος των οδών 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου στον Πειραιά θα έχει ελεύθερη είσοδο.

Ads

Είναι η 12η χρονιά του συγκεκριμένου Προγράμματος της Βιβλιοθήκης του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» το οποίο στηρίζεται από παιδαγωγούς, βιβλιοθηκονόμους, περιβαλλοντολόγους, εκπαιδευτικούς και γεωλόγους.