Ο Αλβάρο Τόρες, εκπρόσωπος του Μανόλο Χιμένεθ διέψευσε τον πρόεδρο της Έρκουλες που έκανε λόγο για συμφωνία της ομάδας του με τον Ισπανό τεχνικό, η οποία όμως κόλλησε στην άρνηση της ΑΕΚ να τον αφήσει να φύγει. “Δεν είναι αλήθεια. Ο Μανόλο αρνήθηκε”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ads

Όπως όλα τα πράγματα τον τελευταίο καιρό στην ΑΕΚ, έτσι και το ζήτημα του προπονητή, καλύπτεται από ένα προπέτασμα καπνού, με μύλο αντικρουόμενων δηλώσεων. Μια μέρα μετά την αποκάλυψη του Βαλεντίν Μποτέγια πως η Έρκουλες είχε συμφωνήσει με τον Χιμένεθ, η εφημερίδα “Goal News” δημοσιεύει συνέντευξη του μάνατζερ του Σεβιγιάνου προπονητή που έρχεται σε αντίθεση με τις τοποθετήσεις του προέδρου ισπανικού συλλόγου.

“Δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος της Έρκουλες με κάλεσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να μου πει πως ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον Μανόλο. Του εξήγησα ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοιου είδος συζητήσεις, από τη στιγμή που είναι προσηλωμένος στο κύπελλο Ελλάδας και την έξοδο της ΑΕΚ στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ”.

“Όπως αντιλαμβάνεστε, υποχρέωση μου ήταν να ενημερώσω και τον πελάτη μου για την πρόταση που μου κατατέθηκε. Πήρα τον Μανόλο το βράδυ της Κυριακής, του μετέφερα την επιθυμία του προέδρου της Έρκουλες και μου απάντησε το ίδιο πράγμα. Ότι αρνείται την πρόταση, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και σκέφτεται μόνο το κύπελλο και τα πλέι οφ”

Ads

“Ο πρόεδρος της Έρκουλες με ξαναπήρε το πρωί της Δευτέρας, του μετέφερα τα λεγόμενα του Μανόλο, αλλά επέμενε. Μου είπε ότι ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον συνόδευα και εγώ για να πείσει τον Μανόλο να αλλάξει γνώμη. Του εξήγησα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, ότι είναι αδύνατον”.

“Έτσι στη συνέχεια κάλεσε και ο ίδιος τον Μανόλο, μίλησαν για 15 λεπτά στο τηλέφωνο, ο Μανόλο τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και αρνήθηκε ευγενικά”, επεσήμανε ο Τόρες.

Ερωτώμενος για το πού αποδίδει τις “ανακρίβειες” του Ισπανού προέδρου, απάντησε: “Δεν είναι δικιά μου δουλειά να το σχολιάσω αυτό. Μπορεί να το κάνει για να ηρεμήσει τους φιλάθλους της ομάδας του. δεν ξέρω. Απευθυνθείτε στον ίδιο”.

Τέλος, έκανε μια μικρή αναφορά και στις προοπτικές παραμονής του Χιμένεθ στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι: “Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Θέλει να συνεχίσει. Να το εξαντλήσει και να το σεβαστεί. Προφανώς και γνωρίζει ότι η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ είναι μπερδεμένη και δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα…”.

Πηγή: Sport24.gr