Aπό την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του το Tvxs iPhone Application κέρδισε το κοινό του smartphone και απέκτησε άμεσα πάρα πολλούς “Ρεπορτερ Χωρίς Σύνορα”. Από χθες το Application του Tvxs είναι επίσης και στις Τοp 25 Δωρεάν εφαρμογές του App Store.

Ads

H επιλογή Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφία (ή να επιλέξετε μία από το άλμπουμ του iPhone σας) και να τη στείλετε κατευθείαν στο Tvxs για δημοσίευση.

Σχεδιάζουμε να οργανώσουμε εβδομαδίαιους διαγωνισμούς, επιβραβεύοντας τις καλύτερες φωτογραφίες που θα στέλνουν οι φίλες και οι φίλοι του Tvxs . Μέχρι τότε, περιμένουμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για τη βελτίωσης της νέας εφαρμογής στις επόμενες εκδόσεις της.

Μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε την εφαρμογή, από το Αpp Store του iPhone σας, βάζοντας στην αναζήτηση Tvxs.gr. Μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από τη διεύθυνση https://itunes.apple.com/gr/app/tvxs-gr/id414851580?mt=8&ls=1 και από κεί να τη περάσετε στο κινητό σας μέσα από το iTunes.

Ads

Η εφαρμογή, που διατίθεται δωρεάν, είναι επίσης συμβατή με συσκευές iPod και iPad. Tέλος, εκδόσεις και για τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα (π.χ. σε πλατφόρμα Android), θα κυκλοφορήσουν σύντομα.